biceps çalışırken...

ben biceps çalışırken biceps yerine bilekle dirsek arası yerler zorlanıyor acaba bu normalmi yaşım 13 dumbeller 5kg

biceps çalılırken dirsekleri oynatma dırseklerı sabıt tut sen kolunu savuruyorsan bıcepse vurmaması gayet normal

Hareketi doğru yapmalısın demek istemişler..

hareketi yanlış yaptığından değil ön kolunun güçsüz olduğundan ön kolun bicepsten önce ağrıyor.forumda bu dertten muzdarip olan bi sürü arkadaş var.önkolunu güçlendirmen lazım.

bu problem ile daha önce 3-4 arkadaşa cevap vermiştim ve hepside ağrıdan kurtulmuştu.özellikle biceps çalışırken ağırlığı sıkmamaya özen gösterirsen bu ağrılar bir süre sonra azalır ve kaybolur.buna konsantre olmaya özen göster.curl hareketini uygularken bileği hareket ettirmemeyede özen göstermelisin.

sabır gerek oyle kısa zamanda olmaz kucuk kardesımız.bılek guclendıkce agrı gececekse

daha yazıyı yeni yazdım dur bakalım.sıktığında sinirlere uyguladığın baskı nedeni ile oluşan bir ağrı söz konusu ise benim söylediklerimi uyguladığından itibaren iyileşmesi birkaç hafta sürer.

aklıma bi soru takıldı benim daha önce biceps çalışırken biceps çalışırken biceps ten başka yerim ağrımıyordu son 3-4 günde ön kolum ağrımaya başladı biceps çalıdşırken ne den böle olmuş olabilir

Onur arkdaşım benimde sana sormak istediğim birşey var. Sen o 5 kg dambılları kaça aldın acaba. Benim alıcağım yerde uçuk bir fiyatla karşılaştımda. :mad:

Back
Yukarı