Biceps Çalışırken ve Özellikle ertesi gün dirsekteki eklemde ağrı.Tavsiyesi olan var mı?

Herkese merhaba programım şöyle.
1-barbell curl 3*10
2-body cross hammer curl( kolları aynı anda sırayla yapıyorum.)
3-sehpada barbell preacher curl 3 set.

örneğin dün antreman yaptım bugün biceps ağrıyor sıkıntı yok ama dirsekteki eklemde ağrıyor ve tavsiyesi olan var mı ? ne yapmalıyım ya da yapmamalıyım ki eklem ağrımasın bütün işi biceps yapsın?

Herkese merhaba programım şöyle.
1-barbell curl 3*10
2-body cross hammer curl( kolları aynı anda sırayla yapıyorum.)
3-sehpada barbell preacher curl 3 set.

örneğin dün antreman yaptım bugün biceps ağrıyor sıkıntı yok ama dirsekteki eklemde ağrıyor ve tavsiyesi olan var mı ? ne yapmalıyım ya da yapmamalıyım ki eklem ağrımasın bütün işi biceps yapsın?
Harekerleri doğru düzgün yapman gerek. Yaparken dirseğin sabit durmalı sadece ön kolun hareket etmeli. Ayrıca kolların düm düz olana kadar ağırlığı indirip kaldırabildiğin kaldırmalısın. Eğer şuanki ağırlığınla bunu yapamıyorsan ego yapma azalt ağırlığı. Diğer tavsiyemde düz bar kullanmaman yönünde. E-Z bar eklemlere daha az yük bindirir. Kolay gelsin.

Harekerleri doğru düzgün yapman gerek. Yaparken dirseğin sabit durmalı sadece ön kolun hareket etmeli. Ayrıca kolların düm düz olana kadar ağırlığı indirip kaldırabildiğin kaldırmalısın. Eğer şuanki ağırlığınla bunu yapamıyorsan ego yapma azalt ağırlığı. Diğer tavsiyemde düz bar kullanmaman yönünde. E-Z bar eklemlere daha az yük bindirir. Kolay gelsin.
Hareketlerin yapımında sıkıntı olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Dirsek gövde ile birleşik olmalı diyorsun bende öyle yapıyorum yalnız söyle bir durum var . Geniş tutus yaptığın zaman Yada omuz hizasından biraz geniş tutunca dirsek gövde ile birlesemiyor?

Agirlik konusunda da 1.5 senedir çalışıyorum 3 set 21 kilo toplam barbell curl yapıyorum 10 tekrarı rahat çıkarıyorum. Biceps çalışali 3 gün oldu biceps ağrısı gecti kolu yana açınca eklemediki ağrı hafif var. Baska tavsiyen var mı ve sendede oluyormu eklem ağrısı?

içi mi ağrıyor dışı mı birisine golfçü diğerine tenisçi dirseği deniliyor oraya masaj yapıyorsun ama bir tendon mu ne buluyorsun tam o acıyan noktaya masaj yapıyorsun. buz tedavisi işe yarıyor. 1 hafta ara vermiştim ben. dışı acıyordu o arada hamama da gitmiştim faydası olmuş mudur bilemem bir araştır bakalım şu tenisçiyi golfçüyü

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

içi mi ağrıyor dışı mı birisine golfçü diğerine tenisçi dirseği deniliyor oraya masaj yapıyorsun ama bir tendon mu ne buluyorsun tam o acıyan noktaya masaj yapıyorsun. buz tedavisi işe yarıyor. 1 hafta ara vermiştim ben. dışı acıyordu o arada hamama da gitmiştim faydası olmuş mudur bilemem bir araştır bakalım şu tenisçiyi golfçüyü

Aynen söylediğin tarz bir kas dengesizliği de olabilir.

Tam iç ya da dış diyeBişeyler Demek zor ama elimi yana açtığım zaman ağrıyor biçesi çalıştıktan sonra ertesi gün pazuyu sıkarken ağrıyor yasa elimi one uzatıp iki yandan sıkıntı ağrıyor. Hareketlerinin özellikle 1. Ve 2. Yaptıgım hareketlerin oraya vurma ihtimali var diye düşünüyorum ama nereyi yanlış yapıyorum ya da ne yapmak lazım bilmiyorum

barbell curlde dirseklerini vücuduna yapıştırıp yap.Gerekirse ağırlık düşür ant. önce eklemleri ısıt.

Eklemleri ısıtmalar kas
barbell curlde dirseklerini vücuduna yapıştırıp yap.Gerekirse ağırlık düşür ant. önce eklemleri ısıt.[/QUOT[/QUOTE
Kastın ısınmalara onu yapıyorum. Hareketi vücuduma dirsekleri degdirerek yapıyorum ama genis tutuşsa yaptığımız zaman böyle bir şansımız olmuyor.

Back
Yukarı