bi bakınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bodyyy

Üye
arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum..........

Eklentiler

• y1pxGEo6dgY4w4xSg8wwibTyVtVomq5ViRIjNLI3M4n3KUeE4-MUVO1I7v430UdcUNPOIdlIQoMkMM.jpg
    y1pxGEo6dgY4w4xSg8wwibTyVtVomq5ViRIjNLI3M4n3KUeE4-MUVO1I7v430UdcUNPOIdlIQoMkMM.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 482
  • y1pxGEo6dgY4w6SrVKNjLx2kaNdREarNCQeDFejYBQYEcOOSFLKEnesQqffAUgoD5u9NnqVCgsWn7A.jpg
    y1pxGEo6dgY4w6SrVKNjLx2kaNdREarNCQeDFejYBQYEcOOSFLKEnesQqffAUgoD5u9NnqVCgsWn7A.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 438
hernekadar da resim ekleme kurallaırnı okumadan resim koymuş olsanda, ben vücudunu cok begendim...ama cok sulu duruyorsun yani kür var sanki vücutta...omuz ve göğüs yapın cok güzel..bu vücutta cok güzel omuz başları cıkar...kollarında cok güzel görünüyor bicepsler uzun ve dolgun...sadece mide eksiğin biraz da üst göğüs eksigin var...biraz da bronzlaşsan cok iyi olacaksın...tebrikler...

Kişisel düşüncem yaş boy ve kilo ayrıca bu spor ile ne kadar zamandır uğraştığını yazmandır. Böylece yorumlar daha sağlıklı olabilir. Resimdeki kişi 18 yaşında mı 28 yaşında mı bunu bilmeden sağlıklı bir yorum nasıl yapılabilir ki ? Resimlere gelince cok temiz bir vucut. Karın kaslarını çıkarmak için orta ağırlıkta cable pull down yapmanı öneririm. Göğüsler gerçekten mukkemmele yakın. Tabii bunun genetikle alakası var. Önkol biraz eksik. Sırt biraz eksik ama cokta önemli değil. Belliki nasıl besleneceğini ve nasıl anteraman yapacagini cok iyi bilen birisin. Genel olarak cok basarılı bir vucut. Calısmalarında basarilar.

Çok başarılı bir vücut tebrik ederim.Resim ekleme kurallarınıa uygun resimlerinizi eklerseniz daha iyi yorumlar alırsınız.
Ayrıca böyle başarılı bir vücudu ne kadar zamanda nasıl yaptığınızı bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı