BEZELYELİ ÇORBA

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve htcoksz tarafından 7 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. htcoksz
    Offline

    htcoksz Üye

    Katılım:
    27 Kasım 2015
    Mesajlar:
    44
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bayan


    REF NO: SP-11-04/47

    HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 DK.

    PİŞME SÜRESİ: 15 DK.

    4 KİŞİLİK

    MALZEMELER

    3 çorba kaşığı Amerikan pirinci

    1 su bardağı kuru bezelye

    1 çay kaşığı pul biber

    Kuru nane

    Karabiber, tuz


    HAZIRLANIŞI
    Pirinci tencereye alın. Üzerini 4 parmak geçecek kadar su ilave edin. Pirinçler yumuşayıncaya kadar haşlayın. Su çok azalırsa, üzerine sıcak su ilave edin. Çorbanın pişmesine yakın konserve bezelyeyi ekleyin. Eğer mevsimde bu çorbayı yapacak olursanız taze bezelyeyi önceden haşlamanız gerekir. Baharatları ilave edip servis yapın.
     

Sayfayı Paylaş