öncelikle hoşgeldin, hiç panik yapma , bir an önce yağlardan kurtulayım diye de acele etme, kademeli olarak ilerle, diyet yap ama günlük kalori ihtiyacın atıyorum 2500 ise 300 400 kalori aşağısını almaya bak 500 den aşağı sakın kısma kalorilerini, hem ağırlık hem kardiyo 2sini birlikte yürütmeye bak ama ilk 1 2 ay kardiyoyu 1 tık daha önde tutabilirsin, düzgün beslendikçe suplemente ihtiyacın olmaz ama eksik kaldığını düşünürsen antreman öncesi l carnetine ve bcaa alabilirsin bcaa da 20 25 kg fazlan olduğunu düşünürsek baya kilo vericeksin kas kaybetmemen için ufakta olsa sana katkı sağlayabilir, ayda ortalama 4 kgden fazla vermemeye çalış buda ilk 3 aya kadar ama sonrasında 3 2 diye azaltabilirsin verdiğin kiloyu[/QUOTE
Hocam teşekkür ederim cevabınız için. 2015 de 122 kilo idim 2016 117 kilo ile geçti.2017 110 ila 115 arasında geçti ve bunlar sporsuz oldu yeme içmeye dikkat ederek yaptım bu işi. Şimdi ise spora başladım 2 hafta oldu ve 107 kilo ile başladım şu an 104.5 lerde geziniyorum. 2.haftam oldu ağırlık da çalışıyorum lakin ilk hafta ağrılarım varken bu hafta ağrılarım yok acaba ağırlığı yanlış mı çalışıyorum ?