Beyler moralim çok bozuk yardım

önxelikle iyi forumlar salona yazıldım iyi hoş derken tipimden davranışlarımdan mısır nedir hocalarla pek yıldızım barışmadı hareketi yanlış yapıyorum ordan görüyor ama yardımcı olmuyor bende evde kendi imkanlarımla öğrenmeye çalışıyorum bana Yeni bir program veriyo hareketleri göstermiyor ben gelip yanına soruyorum ve benim arkadaşım daha önceden de gittiği için ona soruyorum ama o da ne kadar bilebilirki uzun lafın kısası psikolojikmen çöküşteyim vücudum 3 aydır pek gelişmedi başladığımda kollarım 29.5 su şimdi 32ydi bu ay 33 olmuş olabilir ama gözle görülür bi değişiklik pek Yok sizden ricam önerilerde bulunun bana yardımcı olun gerekirse salonumu değiştireceğim siz bana yardım edersiniz bir kişiyi spora kazandırmış olursunuz yarında ben bir kişiye yardımcı olurum ve onu kazandırırım bu böle gider inşallah derdimi anlatabilmişimdir saygılar sevgiler iyi forumlar tekrardan

Çoğu hoca böyle dostum yapcak bişey yok. Zaten hocaların da pek bişey bildiği yok hiç konuşmasınlar daha iyi. Bana kalırsa kendine özel program yazdırmak yerine bilindik ve işe yaramış programları uygulamalısın.

Eve bi demir parçası al. Youtubedan videoları izle ve ayaktan başa gösteren bi aynanın karşısına geç. Telefonu da koy kendini videoya çek böylece hareket formlarını kapabilirsin. Spor salonu hocaları yardım etmek zorunda. Sizle alakalı mı bilmiyorum ama kaytarıyo olmasınlar?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar dostum. Öncelikle sakin ol burada hocanın gerçekten büyük ilgisizliği ve sorumsuzluğu var.
Sana önerim salona devam etmen ama hocandan yardım istememen sadece salonu kullanman. Burada A dan Z ye spor ve beslenme ilgili her şeyi anlatamam malum çok uzun konular ancak sana rehber niteliğinde programlı bir site önerebilirim. Lütfen oraya gir oku ve kendini geliştir.
agirsaglam.com/baslangic
Kimse mükemmel başlamıyor kardeşim bu spora 4/4 lük başlamıyor. En az 5 ayı 6 ayı hareket öğrenip program denemelerle geçiyor zaten. Benim de 1 yılım çöp oldu neredeyse. Kendin tecrübe ede ede öğreneceksin hepimiz böyle yaptık. Gerekli bilgiyi verdiğim siteden al gerisi sende dostum.
İyi sporlar,vazgeçme.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya benim anlamadığım yani sen bir hocasın ve hani senin ilgilenmen lazım sadece formayla arkasındaki yazıyla olacak iş değil bunlar[DOUBLEPOST=1503955693][/DOUBLEPOST]
Selamlar dostum. Öncelikle sakin ol burada hocanın gerçekten büyük ilgisizliği ve sorumsuzluğu var.
Sana önerim salona devam etmen ama hocandan yardım istememen sadece salonu kullanman. Burada A dan Z ye spor ve beslenme ilgili her şeyi anlatamam malum çok uzun konular ancak sana rehber niteliğinde programlı bir site önerebilirim. Lütfen oraya gir oku ve kendini geliştir.
agirsaglam.com/baslangic
Kimse mükemmel başlamıyor kardeşim bu spora 4/4 lük başlamıyor. En az 5 ayı 6 ayı hareket öğrenip program denemelerle geçiyor zaten. Benim de 1 yılım çöp oldu neredeyse. Kendin tecrübe ede ede öğreneceksin hepimiz böyle yaptık. Gerekli bilgiyi verdiğim siteden al gerisi sende dostum.
İyi sporlar,vazgeçme.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eyw dostum çok teşekkür ederim

sende arastir öğren hocadan daha bilgili ol bunun için 1 yila ohtiyacin var 1 yilda bu işleri a dan z ye öğrenebilirsiniz turkce bütün kaynaklari okuyun inhilizceniz varsa zaten hocaya ihtiyac duyman komple yanlis salon iyise salonu hic birakma sadece salonu kullan bir cok sporcu zaten boyle yapiyor ... Bir sene icerisinde ne yapacağım dersen kanitlanmis programları deneyin tecrübe kazanın kasları hissetmeyi ogrenin sahsen ben tricepslerimi hissetmeyi 6. Ayda öğrendim ... Spor salonunda acemilerin en buyuk hatasi Hareketi tamamlayinca tamam olduğunu sanıyor kol çalışırken mesele kolu indirip kaldirmak değildir o indiriş ce kaldırış dolu dolu olacak kası son noktada sıkacaksın agırlığı bırakırken yavaş bırakacaksın aklın kasdaki gerimde olacak (zamanla azcık kaslandıgında kaslarını sıkmayı ogreneceksin) ... Agırlık kaldırmak fiziki güç ister fiziken yorulursun ama beyinen de yorulacaksın öyle bi konsantre olacaksınki liflerin yirtildigini hissetmeye duymaya çalışacaksın... Belki inanmazsın ama bazı hareketlerde saymayı unutuyorum acıdan ve beynimdeki düşünce yoğunluğundan. Neyse bu dediklerim tecrübe ışte ben bunu 6 7 ayda kazandım her sporcunun ilk aylari ve hatta bazilarının ilk yili , yillari çöp olur seninde illaki olacaktir önemli olan bu sureyi minimuma indirip bir an önce beslenme antreman mantığını oturtup sporu hayatina sokmak... Senin hocana gelince şunu soyleyeyim eger hocanla kanka olmuş olsaydin senin çöp olacak o yillarin cok uzun olurdu bunu neden soyluyorum cunku hocalardan hayir yok hepsi kotumudur hayir kotu degildir eger hocan mukemmel olsa bile sen kendini hocaya teslim edersen gelisemezsin sen kendin biseyler yapmalisin hocan sana bir hareket yazınca sen o hareketi aynen hocanın yaptığı gibi yapınca hissedemeyebilirsin sen hissedemeyince dur bide boyle deneyeyim demez isen farkli yollar bulmaya calismaz isen gelisemezsin hocalar kötü olduğu icin degil yani .... Bu iş ders çalışmak gibidir günümüzde dersaneye özel okullara giden öğrenciler var ama aksam gelip evde ders calismazsa tekrar etmezse (kendisi biseyler yapmazsa) en guzel ogretmenlerde ona yaramaz bu nedenle ARASTIR ÖĞREN kendin UYGULA hocanda iyise bilgiliyse onunda bilgilerini al o sana yardimci olmasin sen ondaki bilgileri al kendine yardim et.

Back
Yukarı