Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Yani olması gereken gibi mi vücudum üçgen şekle geçmicekmil gibi geliyorNeye göre normal
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanatların çıktıkça vücut üçgen forma zaten geçicektir. Şuanda gördüğüm üzere bel bölgende yağlanma var, beslenmene dikkat edersen ve antremanlarına özen gösterirsen zamanla vücudun üçgenleşecektir.
peki vücut yap oranım yüzde 13 benim vücut tipim hafif skinny fat andırıyor kilom 78 boy 88 ilk önce Bulking mi yapmalıyım yoksa definasyon muNormalbol yiyip sinav barfiks yaparsan meyvesini toplamaya baslarsin 3-4 aya
Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
leğen kemiğim normal mi yani çalışarak üçgen Bi görünüme kavuşabilirmiyimleğen kemigi geniş olduğu için her zaman oblik sorunun olacak.. yine de oblikler forma girince adonisin en çok göze batacağı grup budur..
leğen kemiğim normal mi yani çalışarak üçgen Bi görünüme kavuşabilirmiyim
113 omuz ölçüm daha yeni başlıyorum fitnessa[DOUBLEPOST=1446139765][/DOUBLEPOST]hocam boy kaç kilo kaç? omuz ölçün tahminim 100 105 civarı. bu ölçülerde leğen kemiği lafları çok anlamsız. bi çalış geliş iyice ondan sonra konuşursun bunları
Maşallah Başkan iyi şekle girmiş ben fazla kafaya taktım herlde bu konuyu[DOUBLEPOST=1446139842][/DOUBLEPOST]![]()
zamanında 4-5 ayda şekle sokmuştum ben, seninkinden beterdi..
Dogru diyosunda Başkan çevremdeki zayıf kişilerin biraz daha içerde gibi leğen kemiği[DOUBLEPOST=1446140195][/DOUBLEPOST]hocam boy kaç kilo kaç? omuz ölçün tahminim 100 105 civarı. bu ölçülerde leğen kemiği lafları çok anlamsız. bi çalış geliş iyice ondan sonra konuşursun bunları
Baskan oblikler genişlerse daha çok çıkmaz mı ben üst bölgemi genişletip bu problemden kurtulmak istiyorımoblik kaslarını geliştirmen lazım
arkadaşım oblik dediğimiz kısımlar o içine çökük yerler zaten, senin orayı doldurman lazım1
113 omuz ölçüm daha yeni başlıyorum fitnessa[DOUBLEPOST=1446139765][/DOUBLEPOST]
Maşallah Başkan iyi şekle girmiş ben fazla kafaya taktım herlde bu konuyu[DOUBLEPOST=1446139842][/DOUBLEPOST]
Dogru diyosunda Başkan çevremdeki zayıf kişilerin biraz daha içerde gibi leğen kemiği[DOUBLEPOST=1446140195][/DOUBLEPOST]
Baskan oblikler genişlerse daha çok çıkmaz mı ben üst bölgemi genişletip bu problemden kurtulmak istiyorım
hortlatmış olucam ama aynı durum bende var ya moralimi çok bozuyor yahttps://www.google.com.tr/search?q=wide+hip+bones+men&tbm=isch&tbs=simg:CAQSjgEaiwELEKjU2AQaBAgCCD0MCxCwjKcIGmIKYAgDEijfEOEQyRuJELQa3hnoEIAc8RzsH-c6kyXkOq4kgiXlOtIgrSTRIMwgGjAmOR3Lb8qkp8y8vRivxR2XZC00aEWOyicmBhi_1MAKZF2oFUZ2D5EEySNtl7xLIgqQgAgwLEI6u_1ggaCgoICAESBHw_1B0EM,isz:m&sa=X&ved=0CBoQ2A4oA2oVChMI_9SCxsbgyAIVCV4sCh03qgI6&biw=1366&bih=643#imgrc=eKZORQyviO-zoM: aha bak oblik kası çalışarak fayda sağlamış bir arkadaş
Hortlatma vakti bende sorunlarınız çözüldü mü aynı sorun bende de varhortlatmış olucam ama aynı durum bende var ya moralimi çok bozuyor ya