kasılamayanadam
Üye

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Kardeş şöyle bi sıkıntı var sadece bacaktan kilo alıyorum bu bir sağlık sorunu mudur acabaÇatlak,muhtemelen hızlıca kilo alma çatlağı
Kardeş öyle diyodunda ben 12 13 yaşıma kadar çok kiloluydum ve vücudum gayette orantılıydı . Ailemde tüm erkekler göbekten kilo alıyor.Saglik sorunu falanda degil vucud yapin boyle benimde alt tarafi daha buyuk ama zayifim
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyv. aga bende son çare olarak doktora görünmeyi düşünüyorum ama hangi branşa gitmem lazım bilmiyorumAdam tıbbi bir şey yazmış bazı zihniyet fakirlwride dalga geçiyor.
Dostum aramizda doktor yok en iyisi bir doktora görünmen.
Herhangi bir fikrim yok.Eyv. aga bende son çare olarak doktora görünmeyi düşünüyorum ama hangi branşa gitmem lazım bilmiyorum
Kardeşim biz tam bilemeyiz doktora görünArkadaşlar benim asıl sorunum kalçamın vücuduma orantısız yağlanması, üst gövdem çok zayıf bunun medeni ne olabilir?
Bende de aynı şekilde alt vücut daha gelişmiş. (Kas-yağ her türlü daha kalın)Arkadaşlar benim asıl sorunum kalçamın vücuduma orantısız yağlanması, üst gövdem çok zayıf bunun medeni ne olabilir?
Dostum kortizol kullanıyorsan buda genelde ağrı gesicilerde psikolojik rahatsızlıkta ortaya çıkan hastalıkların tedavisinde kullanılır kullandığın ilaçlarda olabilir yan etkiside deişik yerlerde yağ oluşumudur bizim hocanında omuzunda yağ birikimi vardı adam 30cm kolu var omuzubayabi geniş orayı hesaplamadım dostum bence bi hormon kontrolü yaptırıp doktora danışabilirsin Sağlıcakla Kalın Abilerim KardeşlerimKardeş şöyle bi sıkıntı var sadece bacaktan kilo alıyorum bu bir sağlık sorunu mudur acaba