Guzel olmus
fakat ;
gogusler birbirinden cok ayri yatarak dambillari yana acisla (fly) en ust noktada sikarsan iyi olur.
ayrica alt gogus yerinde degil ve gogus kafesi yeterince gelismemis. Bunu da pullover da nefesli calismayla (4X12-10 gibi) (inerken nefes ver cikardiginda nefesi tut ve gogus kafesi sissin en ust noktada sik)halledebilirsin ayrica squat(comelme) her ne kadar bacak antremani olsa da nefesli calisildiginda gogus kafesini ciddi olcude gelistirir. gogus kafesine vurgu yapmak zorundasin bel bolgesinde her ne yaparsan yap genislik var bu kemikten kaynaklaniyor. bunu halletmenin tek yolu genis gogus kafesi ve daha iyi gelismis kanat. Umarim elestirime kizmassinben en zayif yerimi antreman yaparken ciplak birakiyorum ki devamli goreyim gozume carpsin diye.
Arkadaş antrenmanda pek bir şey giyemeyecek galiba..
Bence temel var. İlk gözüme çarpan göğüs bölgesi. İlk operasyon iç ve iç alt bölgeye uygulanmalı. Makaralar üstteyken eller altta birleştirilmek üzere cable crossover, oturak yüksek seviyedeyken peck deck, decline dumbel press egzersizleri kullanılabilir.
thundery;
Kemik gelişimi tamamlandıktan sonra göğüs kafesinin genişlemesi mümkün olmaz. Ancak göğüs kaslarının gelişmesiyle göğüs ölçüsünde artış olur gibi geliyor bana. Ama geniş leğen kemiğine karşın estetik vücut için büyük göğüs, geniş kanat görüşüne katılıyorum.
Son düzenleme: