• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

beyler eleştirileriniz ??!!

zayıf ve kötü noktalar ?

• Total voters
    75
  • Poll closed .
slm,

beyler bu sporla çok uğraştım, ama her seferinde 2 ayda bir bırakmak zorunda kaldım. sınavlar,maddi veya manevi sebeplerden dolayı..
geçmişim var biraz bb de . en son 3 ay önce 3 ay gitmiştim.
şmdi yazın boş vaktim olduğu için tekrardan başladım. adaptasyon programı uygulatıyor salon hocası. şmdiki halim için eksiklerimi görmek adına ÜSTADLARDAN eleştirileri bekliyorum..

yas:21

kilo: 77

supplement : weider premium whey (antreman günü; antreman öncesi ve hemen sonrası. antreman günü dışında; sadece bir servis.) + ultimate nutrition creatin .

Eklentiler

• IMG-20120617-00097.jpg
    IMG-20120617-00097.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 1.211
  • IMG-20120617-00091.jpg
    IMG-20120617-00091.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 1.431
  • IMG-20120617-00089.jpg
    IMG-20120617-00089.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 1.115
  • IMG-20120617-00088.jpg
    IMG-20120617-00088.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 1.024
Göbek bütün hatları gizliyor.Kaybetmelisin :)

bütün yorumlar göbek üzerine yoğunlaşmış. :) bende farkındaym. yemek yemeyi seviyorum, bir de bunun yanı sıra sofradan hemen kalkamıyorum illaki doyduğumu hissetmem gerek.
şuan ki planım hacim, ağır giriyorum , yazın sonuna doğru kardiyo düşünüyorum.
kısacası öncelikli hedefim irileşmek sona doğru diyet + cardiyo

bütün yorumlar göbek üzerine yoğunlaşmış. :) bende farkındaym. yemek yemeyi seviyorum, bir de bunun yanı sıra sofradan hemen kalkamıyorum illaki doyduğumu hissetmem gerek.
şuan ki planım hacim, ağır giriyorum , yazın sonuna doğru kardiyo düşünüyorum.
kısacası öncelikli hedefim irileşmek sona doğru diyet + cardiyo

1-Doymadan kalkacaksın.Düşük karbonhidrat yüksek protein diyeti yapacaksın.
2-Ağır girmeyeceksin şiddetli antrenmanlar yapmayacaksın yazın sonuna kadar define olmaya çalış zaten yağ oranını çok yüksek bol kardiyo+diyet+hafif ağırlık çok tekrar çalışma 4 set gir hareketleri kesinlikle şiddetli antrenmanlar yapma hafif çalış.izole çalış halter dumbell yerine makine kullan.

her yaştan , arkadaşımız, kardeşimiz, abimiz sağolsun yorum yapmışta kimse neyi nasıl yapılacağına dair bi açıklama getirmemiş.
başlıkta eleştiriniz dedm ancak, kuru kuruya da değil eleştirmenin yanı sıra, çözüm yolu da sunulursa daha da güzel olur diye düşünüyorum.
göbeği erit yorumu yapan üye arkadaşlar bununla berabr güzel sağlam bir diyet , püf noktalar vs. bunu da paylaşırsanız sevinirim.

1-Doymadan kalkacaksın.Düşük karbonhidrat yüksek protein diyeti yapacaksın.
2-Ağır girmeyeceksin şiddetli antrenmanlar yapmayacaksın yazın sonuna kadar define olmaya çalış zaten yağ oranını çok yüksek bol kardiyo+diyet+hafif ağırlık çok tekrar çalışma 4 set gir hareketleri kesinlikle şiddetli antrenmanlar yapma hafif çalış.izole çalış halter dumbell yerine makine kullan.

ben istediğin gibi bir cevap verdim abicim bir daha oku dahada ayrıntılı bir cevap verebilirim.

her yaştan , arkadaşımız, kardeşimiz, abimiz sağolsun yorum yapmışta kimse neyi nasıl yapılacağına dair bi açıklama getirmemiş.
başlıkta eleştiriniz dedm ancak, kuru kuruya da değil eleştirmenin yanı sıra, çözüm yolu da sunulursa daha da güzel olur diye düşünüyorum.
göbeği erit yorumu yapan üye arkadaşlar bununla berabr güzel sağlam bir diyet , püf noktalar vs. bunu da paylaşırsanız sevinirim.
Mümkün olduğunca yağ, şeker, fastfood kullanma. Bol bol tavuk, balık, yarım yağlı süt, yoğurt, yumurta tüket. İstersen örnek diyet listesi hazırlayabilirim. Saygılar...

Ankete sırtı da ekleseydın keske

Göbeği erit ve iç orta göğüs çalış ortası çok boş kalmış göğüslerin kötü duruyor.

Guzel olmus :)
fakat ;
gogusler birbirinden cok ayri yatarak dambillari yana acisla (fly) en ust noktada sikarsan iyi olur.
ayrica alt gogus yerinde degil ve gogus kafesi yeterince gelismemis. Bunu da pullover da nefesli calismayla (4X12-10 gibi) (inerken nefes ver cikardiginda nefesi tut ve gogus kafesi sissin en ust noktada sik)halledebilirsin ayrica squat(comelme) her ne kadar bacak antremani olsa da nefesli calisildiginda gogus kafesini ciddi olcude gelistirir. gogus kafesine vurgu yapmak zorundasin bel bolgesinde her ne yaparsan yap genislik var bu kemikten kaynaklaniyor. bunu halletmenin tek yolu genis gogus kafesi ve daha iyi gelismis kanat. Umarim elestirime kizmassin :) ben en zayif yerimi antreman yaparken ciplak birakiyorum ki devamli goreyim gozume carpsin diye.

Back
Yukarı