beyler bu videolar ne kadar gerçek

ben bazen görüyorum böyle before afterları ... beslenme doğru spor supplement falan filan yapmışlarda 4-5 ayda iyi yol katetmişler...

gözüme kestirdiğim 1-2 tane adamda var işe yarar insanlar olduklarını düşündüğüm

marc fitt miydi adı onun bi videosunu gördüm adam aşmış kendi çapında ben bazen merak ediyorum ulan parayı bassammı diyede sonra diyorum ulan sen spor yapıyosun zaten olur ilerde bişeyler falan filan (paylaşayım istedim yanlış yerse pardon göremiyorum tarayıcımdan)...

1 aydır spor yapıyorum düzenli fakat tatmin edici bir değişiklik yok malesef (carnitine kullanıyorum-arada cla)

bu iş cidden sabır işi 1 ayda vücut hareketlere alışır yanı çok birşey beklemiceksin. parayı basayım diosun ben basıyorumda da ne oluoyor sankı 5 ayda hulk mu olacaksın . sabrederek azar azar gıtmek en mantıklısı.

Öncelikle düzenli bir beslenme programınız zaten olmalı. Sadece antrenmanla bu iş yürümez. Beslenme antrenmandan bile önemlidir.

Gördüğün kişilerin zaten alt yapısı var. Sadece define oluyorlar. Konu dışı bölümünde bu adamlardan biri bu before after olayını anlatmış ve bir arkadaşta paylaşmıştı. İstersen o konuya bir göz at

yani demek istiyorum ki çok çalışırsan olur. daha 1 ay olmuş azimli ol sabret çalışmaya devam et. çok ekstrem şeyler kullanmak seni çok çok yukarlara taşımaz.

Back
Yukarı