Beyler bir ilgilenin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esen32

Yeni Üye
Arkadaslar ben 97 kiloydum zayıfladım 65 kiloyu düştüm vücudum sarktı ve vücut geliştirmek istiyorum yaş 18 boy 180 body yaparsam tekrardan kilo alır eski halime dönermiyim vücudumda şekle girmesini istiyorum stroit bassam yada protein tozu alsam bir yardımcı olurmsunuz body ile tekrardan verdigimi alırmıyım bir yardım edin yol gösterin teşkkürler

97 den 65 e kendin diyet yaparak falan mı düştün yoksa bi rahatsızlık mı geçirdin yada kaza falan ?? ayrıcı 97 kiloyken yağ oranın neydi bu gidenlerin çoğu yağdır heralde biraz daha bilgi verirsen yardımcı olan birileri çıkacaktır.

Yeniyim biras kötü hitap olmuş özürdilerim herkesten
ben spor salonuna yazıldım ve spor yaptım zayıfladım spor salonuna gittim şimdi kas yapmaya yönelmeyi düşünüyorum ama zayıflamanın anlamaı kalmaz diye duydum bu yüzden danışmak istedim yardım ederseniz sevinirim

Yok oyle birşey.. Eskisi gibi olmazsın.. Ayrıca yazım diline de biraz dikkat etmelisin.. Hem hitaplar hem de dil bilgisi anlamında..

eğer aldığın kiloları kas kütlesi olarak alırsan bu hiç sorun yaratmaz daha estetik görünmeni sağlar...aylık ölçülerin artarsa iyisin demektir.unutma diyet herzaman şart diyetinde kendi içinde çeşitleri var eğitmenin doğru bilgiyi verecektir umarım

he bide protein tozu fln alsam yada destekleyici ürünler bana bir program fln söyleyebilirmisiniz

Proteın tozu yada amıno acıd kullanabılırsın, anabolızanlara hıc bulasma

Yeterlı proteın alır ve her zaman aldıgın kalorı kadar harcarsan yaptıgın antrenmanlarla kas kutlenı arttırır ancak yaglanmazsın , kılon artacaktır ama aynadakı goruntunu begeneceksın

Haftada 4 gun antrenman yapman ıdeal, calısacagın gunler kesın bır program dahılınde olsun, tekrar yaglanırım dıye bır korku duymana gerek yok bunu kendını takıp ederek dengeleyebılırsın, baktın yag artıyor anlarsın kı fazla kalorı alıyorsun ya aldıgın kalorıyı azaltırsın ya da ıntervallı kosularla
ve daha yogun fızıksel aktıvıte ıle kontrol altına alırsın.

Tek olcutunu kılo olarak almaman ısın esasıdır.

Kolay gelsın

Arkadaslar ben 97 kiloydum zayıfladım 65 kiloyu düştüm vücudum sarktı ve vücut geliştirmek istiyorum yaş 18 boy 180 body yaparsam tekrardan kilo alır eski halime dönermiyim vücudumda şekle girmesini istiyorum stroit bassam yada protein tozu alsam bir yardımcı olurmsunuz body ile tekrardan verdigimi alırmıyım bir yardım edin yol gösterin teşkkürler

Lütfen hazırcı olmayın.

arkadaşlar sizde yazarak kendinizi yormayın forumda bunca konu neden işlendi ?

Kilo almak
steroid nedir ve zararları
yeni başlayanlar bölümü
ve diğer bölümler

başlığınız forum kurallarına aykırı ve yazdıklarınızdan da daha hiç bir bölüme bakmadan hazırcı bir şekilde başlık açtığınız görülmektedir.

-ÖNCELİK HAKKI İHLALİ-

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiş forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı