hugokj
Üye
İlk olarak merhaba ii günler
Bu spora yeni başladım
Hemen ilk iş olarak Spin Sport un 5 kg lik çift dumble sini aldım
2 günden beri Flexor'un yeni başlayanlar için verdiği antremanları evde uygulamaya çalışıyorum.
Buyrun linki de burda:https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html
Gelelim beyler sorunumuza Ben hani şu insanlar vardır ya Yiyorm Yiyorum kilo alamıyorum Ben onlardanım.Bi hastalığım falan yok.Fakat kilo alamıyorum nerdeyse 2 seneden beri kilom aynı 65.Boyum 1.82.
2 Hafta sonra bir doktora çıkıcam bu şikayeti doktoroda danışıcam ama .
Aranızda illa benim gibi olan arkadaşlarım vardı.
Onlar bu sorunu nasıl çözdü merak ediyorum.
Benim için bildiginiz bir beslenme programı varmıdır.Varsa Lütfen konu altında paylaşalım .
Bide arkadaşlar sizden bir yeni başlayan olarak bana en ideal 20tl-30tl gecmicek bir proteiz tozu sölemenizi istiyorum.
Çok yararlı bişi mesela her öğün değişik yemekler yiyemiyorum.
Haliyle protein almam lazım.Onuda bu toz sayesinde çözücem galiba.
Saygılar..bench_O
Bu spora yeni başladım
Hemen ilk iş olarak Spin Sport un 5 kg lik çift dumble sini aldım
2 günden beri Flexor'un yeni başlayanlar için verdiği antremanları evde uygulamaya çalışıyorum.
Buyrun linki de burda:https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html
Gelelim beyler sorunumuza Ben hani şu insanlar vardır ya Yiyorm Yiyorum kilo alamıyorum Ben onlardanım.Bi hastalığım falan yok.Fakat kilo alamıyorum nerdeyse 2 seneden beri kilom aynı 65.Boyum 1.82.
2 Hafta sonra bir doktora çıkıcam bu şikayeti doktoroda danışıcam ama .
Aranızda illa benim gibi olan arkadaşlarım vardı.
Onlar bu sorunu nasıl çözdü merak ediyorum.
Benim için bildiginiz bir beslenme programı varmıdır.Varsa Lütfen konu altında paylaşalım .
Bide arkadaşlar sizden bir yeni başlayan olarak bana en ideal 20tl-30tl gecmicek bir proteiz tozu sölemenizi istiyorum.
Çok yararlı bişi mesela her öğün değişik yemekler yiyemiyorum.
Haliyle protein almam lazım.Onuda bu toz sayesinde çözücem galiba.
Saygılar..bench_O