aberration
Üye
merak ettıgım bir konu var pirinç nişasta içerir sindirildiginde açığa glikoz cıkar beyaz sekerde aynı şekilde glikoz içerir antrenmandan önce kan şekerinin yüksek olması için özellikle pirinç yenmesi gerektiğini biliyorum pirinçe bu kadar sağlıklı bir bakış açısı varken çay şekeri dediğimiz beyaz şekere neden öcü muamelesi yapılıyor fark nedir bilen arkadaslar cevap yazarsa sevinirim
glikoz glisemik index 100 -- pirinç-beyaz 87 glisemik index, cok az glisemik index farkı var
makarna-beyaz 41 glisemik index spordan önce makarna yemenin amacı ne hala anlamış değilim o ayrı
glikoz glisemik index 100 -- pirinç-beyaz 87 glisemik index, cok az glisemik index farkı var
makarna-beyaz 41 glisemik index spordan önce makarna yemenin amacı ne hala anlamış değilim o ayrı