iyi günler ben 18 yaşındayım ve bu zamana kadar sporla hiç aram olmadı bu yüzden vücudumu şekle sokmak için 3 gün önce p90 programına başladım Beslenmeninde bu konuda ne kadar onemli olduğunun farkındayım. Fakat internettte arastırdığımda kimisi antremandan 1 saat sonra protein kimisi karbonhidrat herkez farklı kahvaltı falan hep farklı farklı bu yüzden sizden akıl almak istiyorum .
Bana kahvaltıdan baslamak üzere egzersizden ne kadar once ne yapmalym ne kadar sonra ne yapmalıyım detaylı bir şekilde çok süper bir yemek listesi lazım lütfen bana 1 günde neler yapmalıyım gece yatana kadar bunları listelerseniz cok sevinirim bilgili tecrübeli kişilerden akıl bekliyorum şimdiden cok tesekkurler ....
Bana kahvaltıdan baslamak üzere egzersizden ne kadar once ne yapmalym ne kadar sonra ne yapmalıyım detaylı bir şekilde çok süper bir yemek listesi lazım lütfen bana 1 günde neler yapmalıyım gece yatana kadar bunları listelerseniz cok sevinirim bilgili tecrübeli kişilerden akıl bekliyorum şimdiden cok tesekkurler ....