Beslenmeye Aylık Ne Kadar Harcıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mgb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mgb1

Üye
benim çevremde ''bu spor çok pahalı,ete para yetmiyor'' diye ağlayanlar çokça var bunlardan sizin çevrenizde de var mı merak ediyorum arkadaşlar.Öncelikle şunu söyleyeyim lafım asgari ücretle geçinen ya da düşük geliri olanlar için değil,gayet parası olan kişiler için.Adam her gün bi paket sigara içiyor,bi kahveye 15-20 lira veriyor ya da cips kola abur cubura para harcıyor sonra bana geliyor ya et almaya para yetmiyor,supplemente para kalmıyor diye zırlıyor...Siz ne kadar harcıyorsunuz beslenme için?

kendim
et,yumurta,lor,pirinç,makarna,yulaf vs 300-350 civarı
supplement 100 civarı

ben evde ne çıkarsa onu yiyorum ama 450-550 arası yeterli olur bence ki zaten normal spor yapmayan bir insanda en az 200 tl harcar hayatta kalmak için

yol+supplement+beslenme+diğer spor masrafı+giyinme vs her şey 400 tl tutuyor.sadece beslenmeye 500 tl harcayanları anlamak güç.

haftada 100 150 tl alkole 100 tl sigaraya harcayan insanlar protein tozları pahalı aminolar zararlı diyor bana :D çok çok özen gerektiren birşey yok aslında her spor yapan her beslenmeyi 100 de 100 yapamaz zaten. ek olarak en kötü ihtimalle günde 300 400 gr tavuk yese kilosu 10 tl den hesapladı düz olsun. ev yemekleri harici 100 150 tl ek olur her gün tavuk yesen . arada bir et ye hadi 200 250 olsun. diğer yemekler zaten her türlü olucak spor yapsanda yapmasanda o bulgur pilav makarna illa ki olucak çokta kastırmıyor , bahane üretmek istiyor çoğu insan

haftada 100 150 tl alkole 100 tl sigaraya harcayan insanlar protein tozları pahalı aminolar zararlı diyor bana :D çok çok özen gerektiren birşey yok aslında her spor yapan her beslenmeyi 100 de 100 yapamaz zaten. ek olarak en kötü ihtimalle günde 300 400 gr tavuk yese kilosu 10 tl den hesapladı düz olsun. ev yemekleri harici 100 150 tl ek olur her gün tavuk yesen . arada bir et ye hadi 200 250 olsun. diğer yemekler zaten her türlü olucak spor yapsanda yapmasanda o bulgur pilav makarna illa ki olucak çokta kastırmıyor , bahane üretmek istiyor çoğu insan
10tl tavuk nerde var bimde bile 14 tl

340 lira gıda + listeye yeni dahil olan 70 lira supplements = 410 lira
beslenmemde et ve ürünleri yok, olsa ne yapardım bilmiyorum
Ayrıca kalori alımım fazla. Ortalama 4000-4500 kalori
Kilo almak için uğraşanlar en fazla parayı harcayanlar sanırım

Back
Yukarı