Beslenmeme Yardım Edebilirmisiniz?

Selamlar 1 aydır salona gidiyorum hafif göbeğim var.kilom 81 boyum 185 yag oranım %18 falan az kaldı.ancak günde yağ yakımı icin ortalama yağ,protein,karbonhidrat ne kadar almam lazım aşağı yukarı?
Birde kahvaltıda 2yumurta,yulaf ezmesi,hindi salam,lor peyniri bu 5'ini bi öğünde tuketebilirmiyim?
NOT:Zaten ara ogunler genelde elma,fındık,muz,mandalina oluyor oneri varsa ara ogune ekleyin.
Teşekkürler... :)

Kalorini hesapla kilonun 2 kati kadar protein al, kalori ihtiyacinin %40ı kadar karb. Al.
Karbonhidratları çok fazla kısma, vücudun için iyi olmaz :)

Sana öyle gözukuyodur :) sana diyecegim normal beslen, kilo basina 2gr protein al, %25-30 yagdan geri kalani karb. Zaten yag yakmak için asıl mesele aldigin kalorilerdir

Sana öyle gözukuyodur :) sana diyecegim normal beslen, kilo basina 2gr protein al, %25-30 yagdan geri kalani karb. Zaten yag yakmak için asıl mesele aldigin kalorilerdir
Zaten gunluk tuketimin 300-500 dusurup oylr alıyorum hocam tesekkurler[DOUBLEPOST=1520602149][/DOUBLEPOST]
Peki şu supplementleri ne zaman kullanayim

Supplementleri gerekmedikce kullanman gerekli degil, mesela baktin bugun proteini alamadin alirsin bi ölcek protein tozu, kalorisini hesap ederek, gerektiğinde gainer da kullanabilirsin, bcaa da istiyosan kullanabilirsin

Supplementleri gerekmedikce kullanman gerekli degil, mesela baktin bugun proteini alamadin alirsin bi ölcek protein tozu, kalorisini hesap ederek, gerektiğinde gainer da kullanabilirsin, bcaa da istiyosan kullanabilirsin
Zaten gunde 5 6 yumurya beyazi yiyemeyecegime gore whey 3 matrix alacagim yarin

proteini yumurtadan alacaksin diye bi kural yok zaten :) kuruyemisten alirsan mercimek tavuk etten filan rahat alabilirsin

Back
Yukarı