bedirhan37
Üye
Öncelikle boyum 183 kilom bodye başladığımda 73 civarındaydı bu kiloda bayağı bi zaman dolaştım ama ilerleme alamadım bende bulk yapmam gerektiğini düşündüm şu an 79 kilo civarındayım ölçülerimde değişme oldu ama öyle bariz birl fark yine yok beslenmem şu şekilde Sabah: 4 beyaz bir tanede sarısıyla birlikte yumurta 50 10 gr civarı beyaz peynir bir dilim Çavdar 100 gr kadar yulaf laları yanında varsa domates salatalık vb. Ara: bir eşme veya mevsimine göre meyve. Öğlen: 200 gr kadar hindi göğsü veya tavuk göğsü 250 gr kadar bulgur lapası o gün evde pişmiş olan sebze yemeği var olma durumuna göre bir kase yoğurt Ara: fındık badem vb kuruyemiş. Spordan önce: yarım saat kadar önce bir ölçek muscletech amino fx pro Spordan sonra:bir ölçek musclemads carnivor protein tozu Akşam: 200 gr hindi veya tavuk 200 gr kadar bulgur lapası pişen mevsim sebzesi salata Ara: elma veya bir porsiyon meyve Yatmadan önce: bir ölçek carnivor protein tozu Arkadaşlar supplementleri sadece spor günleri alıyorum birde bilginize 8 ay kadar oldu bu sporla uğraşalı sorunum kas gelişimi çok az ama yağlanma hat safhada başta söylediğim gibi bulk yapmadığım zamanda hiç bir gelişme olmuyor bîraz çaresiz bir durumdayım antremanımın iyi olduğunu düşünüyorum birde bu yağlanma hemen bel çevremde oluyor önceden kilolu olamamadan kaynaklı sanırım 103 kilo civarıydım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hayırlı bayramlar herkese