Beslenmem Nasıl ?

Selam beyler bulk dönemine gireli 1 hafta oldu boy 187 kilo 82 hedef 90 95 arası hocanın verdigi bi yemek programıyla kendı dokundugum bı program basitce
sabah:2 bardak yulaf yarım yağlı süt ile 3 yumurta beyazı öğlen /antrenmandan hemen sonra/ 1 bardak pilav,500 gr tavuk ve 3 yumurta beyazı ara öğün 5-10 arası ceviz akşam:aynı şekilde 1 bardak pilav 500 gr tavuk ve 3 yumurta beyazı + olarak her öğün gainer kullanıyorum eksik yada fazla varmı yanlışmı doğrumu ?

Toplam kalori aldıgın yag karb ve proteini hesaplayıp atarsan daha iyi olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Toplam kalori aldıgın yag karb ve proteini hesaplayıp atarsan daha iyi olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

günde 1 kilo tavuk en kötü ihtimalle 180 gr protein. 18 yumurtalar, süt ve yulaf gainer ve pilavdaki protein değerlerini de katarsak 270 300 gram arası protein alıyorsun tahminen. 60 kg kas kütlen olduğunu var saysak bunun 4 katı yada daha fazla kadar protein alman doğrumu sana zararı olur mu onu bir araştır dostum . Ben zararlı dersem ordan bir iki kişi sazan gibi atlayıp cevap yazmaya çalışırlar. o yüzden kendin bul cevabı

eyvallah çok sağol hesaplaman ıcın yalnız toplam gunde 9 yumurta 18 nerden cıktı onu anlamadım araştırırım ve yazmayı unutmusum optımum gold protein tozu kullanıyorum sımdı oha ebesının kı dıyebılırsın :) :)
günde 1 kilo tavuk en kötü ihtimalle 180 gr protein. 18 yumurtalar, süt ve yulaf gainer ve pilavdaki protein değerlerini de katarsak 270 300 gram arası protein alıyorsun tahminen. 60 kg kas kütlen olduğunu var saysak bunun 4 katı yada daha fazla kadar protein alman doğrumu sana zararı olur mu onu bir araştır dostum . Ben zararlı dersem ordan bir iki kişi sazan gibi atlayıp cevap yazmaya çalışırlar. o yüzden kendin bul cevabı

çok çok fazla dostum. kalorinin çoğunluğu clean bulk yapsan bile karbonhidratta olmalı genelde yüzde 60 veya 70 karbonhidrat yüzde 30 veya 20 protein yüzde 15 10 filan da yağ oluyor tahmini rakamlar ile. sen proteini daha fazla alırsan daha çok kas gelişir diye bir mantık yok yani :D

Aynen hocama katılıyorum.
Örneğin ben 70 kiloyum basit hesapla almam gereken protein miktarı 70x1.5= 105
Her şeyin fazlası zarar hocam bence proteini azalt, kilo almak istiyorsan karbonhidratı arttır.

Back
Yukarı