Clean
Üye
Öncelikle merhabalar arkadaşlar kilo verme dönemindeyim uzatmadan ölçülerimi ve beslenmemi veriyim :
Boy 177
Kilo 81 (1 haftadır tartamıyorum tartı bozuldu)
Bel 98 yanlar fora
Göğüs 102 civarı sarkık ve yağlı
Omuz 123
Kahvaltı 7.45
Yulaf Ezmesi + Tam yağlı süt (BU ŞEKİLDE KAHVALTIYA BUGÜN BAŞLADIM)
Öğle Yemeği 12:20
Okulda olduğum için kantinden sandviç alıyorum genellikle sandviç ekmeği içinde domates , kaşar , salam
Ara Öğün 15:30
Badem , Fındık , 1 Meyve , Yarım Paket Altınbaşak bunlardan biri
Akşam Yemeği 17:30 - 18:30 Arası
Akşam yemeği genellikle evde ne pişerse ama yüksek karbonhidrattan uzak durmaya çalışıyorum yanında salata
Ara Öğün 21:00
Günde 2 litreye yakın su ve akşam yemeğinden sonra bir kaç bardak şekersiz çay
Bunun yanında 3 er kg lik 2 adet dumbellim var bunlarla pek düzenli sayılmayacak şekilde çalışıyorum
Haftaya bir aksilik çıkmazsa kickboxa başlayacağım o zaman daha detaylı yazarım yardım istediğim nokta beslenmem fazlamı bu beslenme ile amacıma ulaşabilirmiyim yoksa değiştirmem gerekir mi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Boy 177
Kilo 81 (1 haftadır tartamıyorum tartı bozuldu)
Bel 98 yanlar fora
Göğüs 102 civarı sarkık ve yağlı
Omuz 123
Kahvaltı 7.45
Yulaf Ezmesi + Tam yağlı süt (BU ŞEKİLDE KAHVALTIYA BUGÜN BAŞLADIM)
Öğle Yemeği 12:20
Okulda olduğum için kantinden sandviç alıyorum genellikle sandviç ekmeği içinde domates , kaşar , salam
Ara Öğün 15:30
Akşam Yemeği 17:30 - 18:30 Arası
Akşam yemeği genellikle evde ne pişerse ama yüksek karbonhidrattan uzak durmaya çalışıyorum yanında salata
Ara Öğün 21:00
Günde 2 litreye yakın su ve akşam yemeğinden sonra bir kaç bardak şekersiz çay
Bunun yanında 3 er kg lik 2 adet dumbellim var bunlarla pek düzenli sayılmayacak şekilde çalışıyorum
Haftaya bir aksilik çıkmazsa kickboxa başlayacağım o zaman daha detaylı yazarım yardım istediğim nokta beslenmem fazlamı bu beslenme ile amacıma ulaşabilirmiyim yoksa değiştirmem gerekir mi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi forumlar.