Beslenmem dogrumu sizce!Yorumunuzu Esirgemeyinmİyi yada kötü

Merhaba arkadaslar veya abiler veya kardeşlerim veya fitness severler neyse :-)

Yas:16
Boy:1.72
Kilo:61
Amacım yağ yakmak.Önceden 76 kiloydum zayıfladım e normal olarak biraz yağ kaldı.

Beslenmem :

Sabah: 2 tavada yumurta
1 kepekli ekmek
Beyaz Peynir domates salatalık zeytin
1 tane Şekersiz 2 si 1 aradaz

Öglen : Okulda olduğum için okul yemekleri çok zararlı ( Döner.simit.gözleme gibi hamur kilo yapan yiyecekler...)

1 porsiyon çikolatalı gevrek ve süt bir kase ( Coco Cops:-) :-) :-) )

Aksam :

1-2 dilim kepekli ekmek
1 tabak taze fasulye veya bir tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt ve salata

Sizce beslenme programım nasıl.Amacım yağ yakmak.Neler Eksik Neler fazla Lütfen yorumunuzu esirgemeyin iyi yada kötü

Olabilir zaten sen antreman yaptıkça o yağlar errir vücut toparlanır karin kasi icin once bi karin kasinin olmasi lazim cok zayifsin ye ve buyu en onemli olay bu sonrasina bakarsin

ya benim amacım karın kası gözukmesi göbekte hafif bir yağ var gibi geliyor sizce yetermi zayıflamam karın antremanlarınamı başlayam yoksa daha zayıf Olup karın kasımı belli olsun

Karın antrenmanı yapmadan karın kasının çıkmasını mı bekliyordun :D Tarlayı ekmeden ürün beklemek gibi bişey olsa gerek ağırlık çalışmasiyla birlikte yap. Karın kasi bi vucutta görüntü olarak tamamlayıcıdır 25 santim kolla daracık omuzla karın kasın varsa hic de estetik duracagini sanmıyorum

61 kilo ve yağ yakmak ? yaw boyundan 11 kilo eksiğin var, askeriyeye gitsen, zayıfsın diye uzman çavuş yapmazlar. karın kası için 30 kiloya inmek gerekmiyor. 120 kiloluk adamın da baklavaları var. şu senin yaptığın diyeti, zayıflamak isteyen 120 kiloluk adam yapmaz.
sen diyeti miyeti bırak da, arkadaşların dediği gibi, ye ve çalış. yoksa baklava yerine kaburgalar çıkacak.

Back
Yukarı