Beslenmem doğru mu ?

Merhabalar
Kilo almak için kendime bi beslenme programı hazırladım fakat doğru mu ? spor yapmıyorum sadece amacım biraz kilo alıp hacim almak.
173-55 kiloyum.
Sabah canım birşey istemediği için 1 poğaça +çay 250 kalori
Öğlen 700-1000 cal arası alıyorum geneli ekmek ağırlıklı oluyor kalorinin.(Tavuk döner yiyorum ve ya tavada 3 yumurta yiyorum)
Akşam 500-600 kalori (Ekmek artı ne yemeği varsa akşam)
Öğünler böyle bu şekilde 1500-1600 kaloriye yakın oluyor.
Aralarda ise şunları yiyorum
70 gr fıstık 400 cal
320 gr yoğurt 300 cal
1 muz 150 cal
4-5 mandalina 250-300 cal
günde 2-3 bardak süt 250-300 cal
Bu şekilde günlük 2500-2900 arası bi kalori alıyorum yeni başladım bu tarz beslenmeye 1 hafta falan anca olacak sizce iyi mi ?
bu şekilde çok fazla yağlanır mıyım ?
Günlük 2-3 km yürüyorum ve günlük 1 saat falan yürüyüş gerektiren işler yapıyorum kutu kömür vs taşıma gerektiren işler.

Kola çikolata bisküvi vs şeyler nadiren tüketirim.
Ekto-mezo arasıyım genelde yavaş kilo alırım ama kas olarak alırım yani yapı olarak yağlanan bi yapım yok bizim sülalede yağlanma yok :D göbekli insan yok.

Son düzenleme:
1-Protein ve karbonhidrat düşük 2-evde ne varsa diye birşey yok belirli ve kaliteli bir programın olması gerekiyor.
Canım birşey istemedi yok bende bayılarak yemek yemiyorum
Biliyorum zor ama kilo başı 2 gr protein,70 gr yağ ve gerisi kaliteli karbonhidrat olması gerekiyor
Hacim almak istiyorsanız 3000-3500 kalorili beslenme programı mevcut zaten forumda çok güzel programlar var.Bunları uygularsanız İNSANLAR istediğiniz vücuda ulaşırsınız

Saygılarla.

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-Protein ve karbonhidrat düşük 2-evde ne varsa diye birşey yok belirli ve kaliteli bir programın olması gerekiyor.
Canım birşey istemedi yok bende bayılarak yemek yemiyorum
Biliyorum zor ama kilo başı 2 gr protein,70 gr yağ ve gerisi kaliteli karbonhidrat olması gerekiyor
Hacim almak istiyorsanız 3000-3500 kalorili beslenme programı mevcut zaten forumda çok güzel programlar var.Bunları uygularsanız İNSANLAR istediğiniz vücuda ulaşırsınız

Saygılarla.

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vücut ağırlığı(kg) başına 2 g protein spor yapan bireyler için belirtilen üst sınır değer. Spor yapmayan birine 2 g/kg protein önermişsin. Sanırım spor yapmadığı gözünden kaçmış ;)

Back
Yukarı