beslenme yardım lazım dostlar

olci0x

Üye
kilomun iki katı protein aldıgım zaman ve gerekli karbonhidratları ve yağları aldığım zaman bazal metobolizmamdan çok daha fazla bir kalori çıkıyor
ben bunu kardio yapsam bile veremem ne yapmam lazım yağ oranımı busefer düşrecemeyeceğim umarım anlatabilmişimdir ne yapmam gerekiyor dostlar

kilomun iki katı protein aldıgım zaman ve gerekli karbonhidratları ve yağları aldığım zaman bazal metobolizmamdan çok daha fazla bir kalori çıkıyor
ben bunu kardio yapsam bile veremem ne yapmam lazım yağ oranımı busefer düşrecemeyeceğim umarım anlatabilmişimdir ne yapmam gerekiyor dostlar
Gerekli karbonhidrat diye bir durum yok. Kilonun 2 katı proteine de gerek yok. Daha detaylı bilgi verirsen, anlamlı yorumlar gelecektir. (Boy, yaş, kilo, aldığın makro miktarları vs)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerekli karbonhidrat diye bir durum yok. Kilonun 2 katı proteine de gerek yok. Daha detaylı bilgi verirsen, anlamlı yorumlar gelecektir. (Boy, yaş, kilo, aldığın makro miktarları vs)

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neye gerek var peki detaylı şekilde sen açıklama yaparsan sevinirim

Sanirim yağ oranini azaltmaya, kilo vermeye calisiyorsun.
Eger durum böyleyse karbonhidrattan eksiltip sonuç alabilirsin. Yavaş ve minimum kas kaybi icin kalorilerinin %40 protein, %40 saglikli çiğ yaglar ve %20sinin de komplex karbonhidrattan gelmesini saglayabilirsen olur bence.

Back
Yukarı