Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Ben 2 aydır spor vücut geliştirme yapıyorum. 176 boyum var 47 kilo ile başladım şu an 50 kiloyum. Kilo artışını hızlandırmak istiyorum. Gittiğim spor salonunda 'Hoca' denecek kimse yok başında duran adam ticari amacı için açmış belli. Bende sizlerden yardım almak istedim. Bir program ve besin listesi önerebilir misiniz? Teşekkürler.
KARDEŞİM BNMDE 2. AYIM EBN SANA KULLANDIM PROGRAMI YAZIYIM
BESLENMEDİDE SOLİCEM BENM HOCAM VAR 181 BOY 60 KİLOYUM 55 DİM BAŞLADIGIMDA[DOUBLEPOST=1417035745][/DOUBLEPOST]BİRER GUN ARA İLE YAPIYORUM
İLK GUN GÖGÜS-ARKA KOL
İKİ GÜN OMUZ -BACAK KALCA KARIN
ÜC GÜN SIRT-KANAT -ÖN KOL KARIN
15 DK KOŞU BANDI 10 DK BİSİKLER
3-)SIRT KANAT
BARFİX 3X15
PUL DOWN 3X15
CAMLE ROWİNG 3X15
HYPER EXTENSİON 3X15
3-)ÖNKOL
ARM CURL 3X15
HUMMER CURL 3X15
1-) ARKA KOL
TRİCEPS EX ON ARM 3X15
PUSH DOWN 3X15
2-)KALCA BACAK
LEG EXTENSİON 3X15
LEG CURL 3X15
LEG PRESS 3X15
KARIN HAFTANIN 2 GUNU
MEKİK 3X MAX
SİDE OF SİDE 3X MAX
DECLİNE MEKİK 3X MAX
CRANCH 3X MAX[DOUBLEPOST=1417035775][/DOUBLEPOST]SEN ZAYIFIN 15 YERİNE 4 SETTEN 10 YAP FAZLA ZORLAMA KENDİNİ[DOUBLEPOST=1417036061][/DOUBLEPOST]sabah
4 haslanmıs yumurta lor peynir dogal meyve suyu zeytin fllnn flln
ara ogun muz mandalina yapıstır
öglen 5 tane kanat kırmızı et tavuk gögüsu ye salata yer yanında
akşam pirinc pilavı yiyorum
yatarken yarım yaglı sut muzlu yogurt yiyip yatıyorum bunlar gunluk protein ihtiyacını karsılamıcak ama
1-2 ay sonra ustune protein tozu cekersn duzgun calısıp uyursan verim alırsın iyi forumlar
ara ogun olarak meyve badem fındık cerez ekle bişiler