nizamicedit
Yeni Üye
Merhabalar ilk olarak hepinize iyi akşamlar dilerim..
Uzatmadan hemen konuya geçmek istiyorum
Yaşım 15
Kilom 70
Boyum 1.77
Benim 3 Tane soru(n)m var.
İlk olarak yağ yakmak istiyorum ve kardiyo sistemimin yeterli olduğundan açıkçası emin değilim
Sistemim;
15 dakika 6.7 km yürüyorum ve bu benim en düşük değerim oluyor yani anlatmak istediğim bunun altına düşmüyorum
5 Dakika 9 km hafif tempo koşuş yapıyorum
15 Dakika Speed: 30 U düşürmeyecek şekilde bisiklet sürüyorum
ve son olarakta 3 dk 15 km depar atıyorum. Ve bunu her gün tekrarlıyorum. Bu sistemle beslenmemi protein ağırlıklı olarak yaparsam kaç kilo verebilirim?
-----
İkinci olarak beden ölçülerim. Body e başlamadan önce ve sonraki ölçümlerimi yazıyorum. HENÜZ 1 AY OLDU
OMUZLARIM 109 Bedenden 1e
Göğüs Çevrem 91 dan 101 e
Göbek Çevrem 89 dan 82 e
Kol Çevrem 29 dan 33 e
Yükseldi.Bu normalmidir yoksa yaptıklarıma ağırlıkmı vermeliyim.
--------
Son olarakta bana yağ yakımını hızlandıracak bir yemek listesi ve fitness programı önerebilirmisiniz.Şimdiden teşekkür ediyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13.10.12 00:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12.10.12 23:29 ----------
OMUZLARIM 109 Bedenden 121e
e olacak
Uzatmadan hemen konuya geçmek istiyorum
Yaşım 15
Kilom 70
Boyum 1.77
Benim 3 Tane soru(n)m var.
İlk olarak yağ yakmak istiyorum ve kardiyo sistemimin yeterli olduğundan açıkçası emin değilim
Sistemim;
15 dakika 6.7 km yürüyorum ve bu benim en düşük değerim oluyor yani anlatmak istediğim bunun altına düşmüyorum
5 Dakika 9 km hafif tempo koşuş yapıyorum
15 Dakika Speed: 30 U düşürmeyecek şekilde bisiklet sürüyorum
ve son olarakta 3 dk 15 km depar atıyorum. Ve bunu her gün tekrarlıyorum. Bu sistemle beslenmemi protein ağırlıklı olarak yaparsam kaç kilo verebilirim?
-----
İkinci olarak beden ölçülerim. Body e başlamadan önce ve sonraki ölçümlerimi yazıyorum. HENÜZ 1 AY OLDU
OMUZLARIM 109 Bedenden 1e
Göğüs Çevrem 91 dan 101 e
Göbek Çevrem 89 dan 82 e
Kol Çevrem 29 dan 33 e
Yükseldi.Bu normalmidir yoksa yaptıklarıma ağırlıkmı vermeliyim.
--------
Son olarakta bana yağ yakımını hızlandıracak bir yemek listesi ve fitness programı önerebilirmisiniz.Şimdiden teşekkür ediyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13.10.12 00:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12.10.12 23:29 ----------
OMUZLARIM 109 Bedenden 121e
e olacak