vücutcuu
Üye
ANTRENMAN PROGRAMIM
1.GÜN
GÖĞÜS
flat bench press
flyes
pullover
push up
PAZU
barbell curls
incline dumbell curl
cons curl
hammer curl
2.GÜN
BACAK
squat
lunges
stiff legged deaflift
calf raise
OMUZ
Shoulder press
lateral raise
front barbell raise
upright rowing
3.GÜN
SIRT
one arm dumbell rowing
bent over barbell row
bent over two arm long bar row
pull ups
ARKA KOL
french press
kickbacks
overhead triceps extension
close grip push up
Abilerim merhaba ben evde çalışıyorum boyum 168 kilom 57 hedefim 65 kg olmak bulk yapıcam bu kış inşallah.Hareketleri piramit set yapcam 10-8-6 olarak 3 set 4 set yapmalımıyım sizce çokmu ağır olur? programımda yanlışlıklar var gibi banada öyle geliyor düzeltirsiniz
BESLENME PROGRAMI
KAHVALTI
lor peynirli omlet(6 adet bıldırcın yumurtası dahada artacak ilerleyen zamanlarda)
1 kase yulaf süt ile
1 yemek kaşığı zeytin yağı
ARA ÖĞÜN
meyve sebze kuruyemiş veya yoğurt hergün farklı olabilir.
ÖĞLE YEMEĞİ
Et balık tavuk ne olursa genellikle tavuk göğüs olur yanınada karb. için plav makarna
ANTRENMAN
ANTRENMAN SONRASI
2ad patates haşlama 50 gr lor 80 gr ton 1 dilim kepek
AKŞAM YEMEĞİ
200 gr lapa tavuk göğüsü 1 kase yoğurt(yoğurt yerine zeytinyağlı salata bazen)
Buda beslenme programımdı abilerim.Programlarımda yanlışlık varsa söyleyin düzelteyim.Birde beslenme programımın saatlerini bana göre ayarlarmısınız lütfen.6. 30 da kalkıyorum hergün okula gidiyorum 12 30 da geliyorum 13 00 diyelim.Saat 10 11 de yattığımı düşünürsek hatta 9 da yatmalıyım.ona göre bir hesaplama yapabilirsiniz.Haftada 2 gün salı perşembe kardiyo ve mide çalışacağım.kardiyo ve mide çalışmak bulk dönemi için zararlı değil dimi?
Yanlışlarımı düzeltip beni bilgilendirmenizi istiyorum iyi forumlar
1.GÜN
GÖĞÜS
flat bench press
flyes
pullover
push up
PAZU
barbell curls
incline dumbell curl
cons curl
hammer curl
2.GÜN
BACAK
squat
lunges
stiff legged deaflift
calf raise
OMUZ
Shoulder press
lateral raise
front barbell raise
upright rowing
3.GÜN
SIRT
one arm dumbell rowing
bent over barbell row
bent over two arm long bar row
pull ups
ARKA KOL
french press
kickbacks
overhead triceps extension
close grip push up
Abilerim merhaba ben evde çalışıyorum boyum 168 kilom 57 hedefim 65 kg olmak bulk yapıcam bu kış inşallah.Hareketleri piramit set yapcam 10-8-6 olarak 3 set 4 set yapmalımıyım sizce çokmu ağır olur? programımda yanlışlıklar var gibi banada öyle geliyor düzeltirsiniz
BESLENME PROGRAMI
KAHVALTI
lor peynirli omlet(6 adet bıldırcın yumurtası dahada artacak ilerleyen zamanlarda)
1 kase yulaf süt ile
1 yemek kaşığı zeytin yağı
ARA ÖĞÜN
meyve sebze kuruyemiş veya yoğurt hergün farklı olabilir.
ÖĞLE YEMEĞİ
Et balık tavuk ne olursa genellikle tavuk göğüs olur yanınada karb. için plav makarna
ANTRENMAN
ANTRENMAN SONRASI
2ad patates haşlama 50 gr lor 80 gr ton 1 dilim kepek
AKŞAM YEMEĞİ
200 gr lapa tavuk göğüsü 1 kase yoğurt(yoğurt yerine zeytinyağlı salata bazen)
Buda beslenme programımdı abilerim.Programlarımda yanlışlık varsa söyleyin düzelteyim.Birde beslenme programımın saatlerini bana göre ayarlarmısınız lütfen.6. 30 da kalkıyorum hergün okula gidiyorum 12 30 da geliyorum 13 00 diyelim.Saat 10 11 de yattığımı düşünürsek hatta 9 da yatmalıyım.ona göre bir hesaplama yapabilirsiniz.Haftada 2 gün salı perşembe kardiyo ve mide çalışacağım.kardiyo ve mide çalışmak bulk dönemi için zararlı değil dimi?
Yanlışlarımı düzeltip beni bilgilendirmenizi istiyorum iyi forumlar