Sizce Calışma ve beslenme programım dogrumu arkadaslar
30 40 Dk arası koşu bandı
20 25 dk agırlık calısıyorum
20 Kilo fazlam var sırf kardiyo üzerine calısıyorum zayıflamak icin boyum 1.86
Oglene Dogru kalkıyorum genelde.
10:12 arası yemek yemeden önce 1 tane cla normal kahvaltı sekilde az peynir kaşar sosis haşlanmış 1 bucuk dilim kepek ekmegi yanında
oglen: 2 3 gibi 1 tane cla hap 1 saat sonra yemek yani 2 3 tane yumurta yiyorum spor a gıtmeden 1 bucuk 1 saat once falan spordan 20 dk once l-carnitine alıyorum
akşamları cla almıyorum yemek yemeden önce uyku problemi yapıyor almadıgım halde uyku sıkıntısı halen var anlamış degilim
akşamları : genelde pilav yanında tavuk gousu 200 300 gram kadar veya mantar ve tavus gousu
geceleride cok acıkırsam 1 tane yesil elma
Ek takviyeler

30 40 Dk arası koşu bandı
20 25 dk agırlık calısıyorum

20 Kilo fazlam var sırf kardiyo üzerine calısıyorum zayıflamak icin boyum 1.86
Oglene Dogru kalkıyorum genelde.
10:12 arası yemek yemeden önce 1 tane cla normal kahvaltı sekilde az peynir kaşar sosis haşlanmış 1 bucuk dilim kepek ekmegi yanında
oglen: 2 3 gibi 1 tane cla hap 1 saat sonra yemek yani 2 3 tane yumurta yiyorum spor a gıtmeden 1 bucuk 1 saat once falan spordan 20 dk once l-carnitine alıyorum
akşamları cla almıyorum yemek yemeden önce uyku problemi yapıyor almadıgım halde uyku sıkıntısı halen var anlamış degilim
akşamları : genelde pilav yanında tavuk gousu 200 300 gram kadar veya mantar ve tavus gousu
geceleride cok acıkırsam 1 tane yesil elma

Ek takviyeler