Xpattor
Üye
Merhaba işin üstadları geçenlerde bir fullbody programı konum vardı iyi beslenme ile olur dendi fakat yurtta kaldığım için 4 e 5 e kadar da okulda olduğum için ara öğün falan yapamıyorum ayrıca günlük yağ olarak kısarsam 1600 kalorinin üstüne çıkamıyorum.bu şekilde bile full tok karın geziyorum yiyemiyorum bu konu hakkında sizden yardım bekliyorum kaloriyi programla hesaplıyorum programa göre günlük
220 gr karbo
54 gr yağ
106 gr protein alıyorum bugünkü değerlerim böyleydi.Bunu yükseltmek istiyorummsizce supplement mi almalıyım yoksa yurtta yapabileceğim bir şeyler var mı ?
Bu arada 180 boy 80 kiloyum vücudum ortalama gözüküyor yağ oranımı bilmiyorum.Örnek bir beslenme de çok iyi olur yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar.
Edit:Akşamları belki fazladan bir tabak pilav yiyebilirim çünkü akşam yemeğinde sadece köfte tavuk yiyorum.
220 gr karbo
54 gr yağ
106 gr protein alıyorum bugünkü değerlerim böyleydi.Bunu yükseltmek istiyorummsizce supplement mi almalıyım yoksa yurtta yapabileceğim bir şeyler var mı ?
Bu arada 180 boy 80 kiloyum vücudum ortalama gözüküyor yağ oranımı bilmiyorum.Örnek bir beslenme de çok iyi olur yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar.
Edit:Akşamları belki fazladan bir tabak pilav yiyebilirim çünkü akşam yemeğinde sadece köfte tavuk yiyorum.