beslenme programim

3 yildir araliklarla fitness yapiyorum son 4aydir duzenli bi sekilde baslayabilme firsatim oldu 175 boyunda 75 kiloyum hacim alma uzerine beslenmeye calisiyorum

kahvalti 4 tam haslanmis yumurta protein musli+250 veya 500ml sut

oglen: ton baligi 100gr ve hazir noodle

araogun: 3 yumurta cig 250ml sut ve pekmez karistirip iciyorum

aksam: tavuk veya et urunu tuketmeye calisiyorum universitede bu sene zorunlu olarak yurtta kalmam gerektigi icin tam istedigim gibi olmuyo

gece yatarken: 1litreyi tamamlayacak sekilde sut ve 100 gr ay cekirdegi içi

antremn sonrasi: ultimate prostar whey

beslenme programim kilo ve hacim icin eksik yanlarini yanlislarimi gosterirseniz sevinirim

Beslenme duzgun, hala kilo alinmiyorsa biraz daha ek yapin bazi yemeklere.. benim dikkatimi ceken cig yumurta oldu, cocuklugumda ben cok sever ve icerdim sutle karistirirdim, taa ki cig yumurtanin zararlarini ogrenene kadar, tibben ispatlanmis, bircok makale var bu konuda, cig yumurtayi cikarin diyetten

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

Beslenme duzgun, hala kilo alinmiyorsa biraz daha ek yapin bazi yemeklere.. benim dikkatimi ceken cig yumurta oldu, cocuklugumda ben cok sever ve icerdim sutle karistirirdim, taa ki cig yumurtanin zararlarini ogrenene kadar, tibben ispatlanmis, bircok makale var bu konuda, cig yumurtayi cikarin diyetten

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
dikkate alicam ama bu ay icmek zorundayim

Hocam aşağı yukarı aynı ölçülerdeyiz.
Bence alman gereken protein miktarı yeterli gibi lakin kilo almak istiyorsan karbonhidrat miktarını biraz daha arttırmalısın.
Ben 10 kilo almak için günde 2-3 tabak makarna veya bulgur pilavı yiyordum.

Hocam aşağı yukarı aynı ölçülerdeyiz.
Bence alman gereken protein miktarı yeterli gibi lakin kilo almak istiyorsan karbonhidrat miktarını biraz daha arttırmalısın.
Ben 10 kilo almak için günde 2-3 tabak makarna veya bulgur pilavı yiyordum.
unide ilk seneoldugu icin yurtta kalmak zorundayim makarna ve pilavlari berbat seneye artik o ama suan 2 paket hazir noodle yiyorum ondada yaklasik 100gr karb var 250lere cikmam gerekicek

unide ilk seneoldugu icin yurtta kalmak zorundayim makarna ve pilavlari berbat seneye artik o ama suan 2 paket hazir noodle yiyorum ondada yaklasik 100gr karb var 250lere cikmam gerekicek

Hocam zaten makarna pilav yağda yapmakta o yüzden sağlıklı karbonhidrat tüketmek lazım lakin her zaman imkan olmuyor.
Benzer imkansızlıklar bende de mevcut.

X : Noodle
X : Ay Çekirdeği
X : Pekmez
Çıkarmalısın Bence Bunları Dostum.Çok Gereksiz.

Alternatif Olarak
*Haşlanmış Patates
*Veya Püre Şeklinde [İçine Yulaf'ı robota vurup Toz Olarak'ta Katabilirsin)
*Haşlanmış Bulgur
*Tam Buğday Ekmek

....
Şuanlık Bu Kadar Tavsiyem Karbonhidrat İçin

Back
Yukarı