Beslenme programıma yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar herkese merhaba spora tekrardan başlayalı bir hafta oldu ve beslenme programımı sizlere yazmak istiyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen ya da eksiğim fazlam var ise söyleyin :)

Sabah kahvaltısını 10 da yiyorum
yulaf ezmesi 7 yemek kaşığı(light süt ile)
lor peyniri (6 yemek kaşığı)
zeytin (4 5 tane)
arjantin elma

Geceleri, bir sonraki gün için 250 gr tavuk göğsü 3 çay bardağı bulgur veya pirinç yapıyorum yanınada brokoli haşlıyorum 300 gr ve bunu gün içine yayıyorum kahvaltı sonrası 12 de yiyorum 2 de spora gidiyorum 4 de tekrar yiyorum sonra 6 da yiyorum ve 8 bitirip yeme işini kesiyorum sonrasın da işe bir sonraki gün için kepekli makarna 250 gr 250 gr tavuk göğsü ve brokoli yapıyorum diğer gün 250 gr et yapıyorum tavuk yapmıyorum bu şekil de değiştiriyorum hergün sizden ricam şudur arkadaşlar ben 1 aylık alışverişimi yaptım eti tavuğu günlük alıyorum yumurta yiyemiyorum malesef ki saydığım malzemelere göre bana yardımcı olurmusunuz nasıl yapmalıyım 2 saatte bir yemem doğru mu beslenmem güzel mi merak ediyorum teşekkür ederim Kg 73 boy 1.78 bu arada :)

Tavuk göğsü
Dana kuşbaşı
Ton balığı
Kepekli makarna
Pirinç
Bulgur
Konserve nohut
Konserve mısır (2 3 kaşık pirinç içine koyuyorum)
Brokoli

Arkadaşlar yardımınızı yorumlarınızı bekliyorum bu arada Creatin, amino, bcaa ve protein tozu da aldım onlar da yol da çok sabırsız ve kararlıyım anlayacağınız (:

bana beslenme ve supplement kullanımın da yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler :)
IMG-20180126-WA0024.jpeg

Kardes beslenmen gayet guzeldr ben ogunleri tam anlamadim 5 ogunmu yiyorsun? Onun disinda kreatini devamli kullanabilirsin 1 ay kullan 2 hafta ara ver en mantiklisidr. Protein tozunu antreman sonrasi ogun yiyemezsen eger tuketmen mantikli olucaktir. Ayni sekil bcaayida antreman oncesi bisey yemediysen tuketmen mantikli olucaktir kardes. Beslenmen yeterliyse kreatin disinda digerlerine ihtiyacin yok.​

kardeşim sabırsız bi insanım diğerlerini o yüzden istiyorum :)

kahvaltı yapıyorum 12 de öğün alıyorum 2 de spora gidiyorum 4 de spor sonrası diyelim işte yiyorum sonra 6 da yiyorum 8 de yiyorum yani sık sık yiyorum ama az yiyorum öyle söyliyim

Back
Yukarı