Beslenme Programım

ridvan95

Üye
Spora başlayalı 4 ay oluyor. Ektomorf bir vücut tipim var. Bu kadar sürede 63 kg den 73 kg ye yükseldim. 2 ay kadar daha yaptıktan sonra yağ oranımı düşürüp gelişimimi de değişim bölümünden paylaşıp sizlerin değerli yorumlarıyla eksiklerimi tamamlayıp artılarla devam etmeyi düşünüyorum. Bu süreçte beslenme programım şöyle :

Sabah (08:00 - 09:00) : 200 gr yulaf + Muz + Bal + Tarçın + Yeşil sebzeler
1. Ara öğün : Fıstık, Fındık ,Ceviz, Badem bunlardan birisi ya da bazılarını bir ya da iki avuç kadar
Öğlen (12:00 - 14:00) : 100 gr pirinç ya da bulgur pilavı + 150-200 gr tavuk + 100 gr ıspanak + Mevsimsel sebzeler
2. Ara öğün : Elma veya mevsimsel bir meyve
Akşam (16:00 - 17:00) : 100-150 gr patates + 50 gr makarna + 150-200 gr tavuk ya da köfte + Yeşil ya da kuru fasulye
++++Antrenman (Okulumdan dolayı ve salonun saatlerinden dolayı sadece bu arada antrenman yapabiliyorum)
Antrenman sonrası : Whey Protein ya da sade 200-300 ml süt
Son öğün (22:00 ++) : 50 gr kinoa ve 5 adet haşlanmış yumurta

Günlük su miktarı : 3,5-4 litre

Önerilerinize veya sorularınıza her zaman açığım. Görüşleriniz ve değerlendirmeleriniz benim için önemli...

Bence beslenme programın antrenman öncesine kadar gayet iyi antrenman sonrasına yediklerin dahil beyaz prinç yada patates ekleyebilirsin..

Back
Yukarı