Beslenme programım

Kilom 82, 62 kilo kas, 20 kilo yağ. Yaşım 16. Haftada 5-7 gün arası antrenmana gidip her antrenman öncesi 100-150 kalori yakacak şekilde kardiyo yapıyorum. Ağırsağlamın programına göre kilo vermek için günlük 2000 kalori tüketmem lazımmış. Bende böyle bir beslenme düzeni hazırladım. Kilo vermemi engelleyecek herhangi bir hata vs. var mı? Çok iyi bilmediğim için besinleri araştırarak böyle bir program yaptım ve bu yüzden size soruyorum.

Eklentiler

• 22782268_1979288555648062_2090454254_n.jpg
    22782268_1979288555648062_2090454254_n.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 456
Makarnadan sonraki sütü 150gr lor salatası ve sondaki leblebi ile sütü kaldırıp onların yerinede 300 gr yoğurt ve 100 gr şeftali koydum.

Sütü kaldırma makarnadan sonra yoğurt iyi şeftalinin yanına elma ceviz ekleyebilirsn

Kilom 82, 62 kilo kas, 20 kilo yağ. Yaşım 16. Haftada 5-7 gün arası antrenmana gidip her antrenman öncesi 100-150 kalori yakacak şekilde kardiyo yapıyorum. Ağırsağlamın programına göre kilo vermek için günlük 2000 kalori tüketmem lazımmış. Bende böyle bir beslenme düzeni hazırladım. Kilo vermemi engelleyecek herhangi bir hata vs. var mı? Çok iyi bilmediğim için besinleri araştırarak böyle bir program yaptım ve bu yüzden size soruyorum.
Süt çok mu olmuş acaba . Bana öyle geldi ama üstatlar ne der acaba? Baba kalırsa yoğurt eklenebilir arkadaşın dediği gibi . Cevizle beraber . Bala da katabilirsin

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dediğim gibi sütleri kaldırdım 3. süt ve leblebi yerine yoğurt ve şeftali 2. süt yerine ise makarna ile birlikte lor salatası yiyeceğim. önerileriniz için teşekkürler

Dostum iyi bir beslenme fakat amacına göre kötü bence karbonhidrat çok fazla leblebi de çok fazla kilo başına 1.5 en fazla 2 gr karbonhidrat yeterli olacaktır zaten onun yerine karbonhidratları azaltıp daha çok proteine yüklenmeni tavsiye ederim mesela lor bu konuda çok etkili olur yağsız karbonhidratı kalorisi az ama yüksek protein emilimi yavaş yani kasein protein sütün azaltıp işin içine lor katmanı tavsiye ederim listedeki besinleri nasıl tükettiğinde önemli 3 ana öğün ve metobolik hızını yavaşlatmamak için proteinli ara öğünler iyi bir sonuç vericektir şunuda unutma gündemde birçok beslenme ve antreman programımı geziyor ama binbir çeşit insan vardır onları inceleyerek kendine göre en iyi programı düzenlemeni tavsiye ederim.Definasyonda ara öğünler çok önemli metobolizmanın hızının yavaşlamasını engelliyo adeta...

negatif kalori açığı olduğu sürece ne yersen ye kilo verirsin, alman imkansız.
Benim amacımda kilo vermek ama yağ olarak işte. Kas kaybı olarak bir kayıp yaşar mıyım ? günlük pro. ihtiyacımı alıyorum.[DOUBLEPOST=1509300364][/DOUBLEPOST]
Dostum iyi bir beslenme fakat amacına göre kötü bence karbonhidrat çok fazla leblebi de çok fazla kilo başına 1.5 en fazla 2 gr karbonhidrat yeterli olacaktır zaten onun yerine karbonhidratları azaltıp daha çok proteine yüklenmeni tavsiye ederim mesela lor bu konuda çok etkili olur yağsız karbonhidratı kalorisi az ama yüksek protein emilimi yavaş yani kasein protein sütün azaltıp işin içine lor katmanı tavsiye ederim listedeki besinleri nasıl tükettiğinde önemli 3 ana öğün ve metobolik hızını yavaşlatmamak için proteinli ara öğünler iyi bir sonuç vericektir şunuda unutma gündemde birçok beslenme ve antreman programımı geziyor ama binbir çeşit insan vardır onları inceleyerek kendine göre en iyi programı düzenlemeni tavsiye ederim.Definasyonda ara öğünler çok önemli metobolizmanın hızının yavaşlamasını engelliyo adeta...
peki bu hazır programları nereden bulabilirim ?

kendini sadece bunları yiyeceğim diye sınırlama hangi sağlam protein karbonhidrat kaynagını bulursan götür kardeşim ben zayıfım mesela yemek yiyip napıcan sürekli vucuduna bak yeme fazla hergün 500 gram eksik yesen senin için kardır

Bence tekrardan bi beslenme programı hazırlanmalı süt ürünlerini fazla tüketiyorsun kilona göre yağ oranını düşürmek isteğini düşünüyorum bunun için kendini çok kasma derim yağ oranını düşürmeye yönelik bir beslenmeme haftada en az 3 sağlam antrenman günü ile daha iyi olabilirsin..

Back
Yukarı