SlowCome
Üye
Yaklaşık 1- 1.5 yildir spor yapiyorum ancak yemegime öyle fazla dikket etmedim sadece proteini arttirdim gerisi pek umrumda olmadi ama bugünden itibaren tam olarak bulk dönemine girmeyi planliyorum. Ve araştırmalarim sonucu edindiğim bilgiler sonucu kendime yemek programi hazirladim bu bulk dönemine ne kadar uygundur öğrenmek istiyorum siz tecrübeli abilerim ve arkadaşlarımdan öncelikle
boyum 182
kilom 86
Yağ oranım 17.1
Hazırladığım program su sekilde ( Sabah öğünde yumurtalar tamdir ordaki beyaz falan yanlış olmuş )

Yumurtalardan sarilari çıkarıp proteini ve yağı biraz dusurmek ve karb arttirmaka mantıklı geldi ancak eklicek karb bulamadim . 3250 kalori almam gerekiyor nasil degistirebilirim bilemedim siz yardimci olursaniz sevinirim öğünlerle oynayabilirsiniz tavsiye verebilirsiniz supplement kullanmiyorum. Değerli yorumlarinizi bekliyorum hayırlı haftasonları. ..
boyum 182
kilom 86
Yağ oranım 17.1
Hazırladığım program su sekilde ( Sabah öğünde yumurtalar tamdir ordaki beyaz falan yanlış olmuş )

Yumurtalardan sarilari çıkarıp proteini ve yağı biraz dusurmek ve karb arttirmaka mantıklı geldi ancak eklicek karb bulamadim . 3250 kalori almam gerekiyor nasil degistirebilirim bilemedim siz yardimci olursaniz sevinirim öğünlerle oynayabilirsiniz tavsiye verebilirsiniz supplement kullanmiyorum. Değerli yorumlarinizi bekliyorum hayırlı haftasonları. ..