Beslenme Programım

Boy : 1.72
Kilo : 60
Vücut Geliştirmede 4. günüm bugün . Hergün Dumbell İle Kol ve Göğüs Çalışıyorum. Mekik İlede Karın Kaslarımı Yorana Kadar Çekiyorum. Yani Bölgesel Çalışmıyorum.
Sabah : 1 Bardak Süt
1 Kepekli Ekmek
3 Haşlanmış Yumurta
1 Dilim Peynir
Öğlen : 1 ton Balığı (100gr)
Salata
Belki 1 Dilim Kepekli Ekmek veya Lavaş Ekmeği
Ara Öğün : 10 fındık 10 badem 10 Fıstık
Akşam : 1 Tabak Ev yemeği (Sulu)
Salata - Ayran Vs.
1-2 Dilim Kepekli Ekmek
Sizce Nasıl Ben İyi Buluyorum 4. Gün Olmasına Rağmen Kaslar Eskisine Göre Daha Düzenli Görünüyor .....

Hergün kol ve göğüs calisiyorsun anladigim kadariyla ilk olarak 4. Günü olan birinin adaptasyon süreci olarak 1 ay kadar full body diye tabir edebileceğimiz genel bir program uygulamasi gerekir diye düşünüyorum ayni zamanda her gün kol göğüs karin calismak zaten yanlis nerde sirt nerde bacak omuz arka kol ? Ve bunların ayri ayri günleri ? Son olarak bu sira sik rastliyorum karbonhidrat gün içinde hic almiyorsun bu şekilde hacim gelişim kas kütlesi beklemek pek aaglikli olmaz onları bi düzelt derim kolay gelsin

Kizma biraz sert gelicek ama bu isin disiplin isi ve ciddi bir is oldugu icin soy ismini pek haketmiyorsun dicem biraz bu isi ciddiye al ve yemek ye biraz boyle olmaz.

:-)
Kizma biraz sert gelicek ama bu isin disiplin isi ve ciddi bir is oldugu icin soy ismini pek haketmiyorsun dicem biraz bu isi ciddiye al ve yemek ye biraz boyle olmaz.
:-) Tamam. Yiyecem . Benim korkum ben eskiden çok kiloluydum zayıfladım şimdi korkuyorum yemek yemek yemeye bile[DOUBLEPOST=1416065692][/DOUBLEPOST]
şafakın spora başlaması bile mucize, çok sakin yaklaşın. her an bırakma potansiyeline sahip:D
Yaver abi görecez bakalım bu yorumu 3 ay sonra :-)

Back
Yukarı