Beslenme Programım Yeterli mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krxas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

krxas

Üye
07:00 / Okul öncesi ( Kahvaltı )
2 Yağda yumurta , avuç içi ceviz , yulaf ezmesi , muz , maydonoz
Okulda; 3 yarım ekmek tost , 1 meyve suyu , ceviz
17:00 ( Antrenman Öncesi beslenme ) ; 1,5 Tabak yemek ( Pilav-Makarna)
18:30 ( Antrenman Sonaras beslenme ) ; 400-500 Gr Tavuk
19:00 ; Lifalif-Süt
20:00 ; 1-2 Tabak yemek
20:30 - 21:50 ; Meyve - KuruYemiş
22:30 ; 2 Yumurta
--------------------------------------------------------------------------------------
BU BESLENMEYE GÖRE ALINAN KALORİ ; 3651
BU BESLENMEYE GÖRE ALINAN PROTEİN : 159
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu programa göre takviye almama gerek var mı ? Bu arada Yaşım 17 / Boyum 1.74 / kilom 71
11 Aydır spor yapıyorum bu yeni beslenme programım ancak bu program yanında takviye kullanmama gerek var mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim

2 yumurta gece yerine sabah yada öğle öğününe ekle akşam öğünüde tavuk ekle gece lor peyniri yiyebilir süt içebilirsin

Kilogram başına 3gr. protein muhabbetine göre ben bu beslenme programımla zaten onu almış oluyorum bunun haricinde birde takviye kullanırsam yağlanma yapar mı ?

Yağlanmamıı tam tersine takviyeler suplementler yağlarını yakar kaslarını geliştirir performanısın artırır yağ olma

Bilgi sahibi olmadığınız konularda üyeleri yanlış yönlendirici mesajlar yazmayınız.
5 ceza puanı aldınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yağlanmamıı tam tersine takviyeler suplementler yağlarını yakar kaslarını geliştirir performanısın artırır yağ olma
Bilmedigin konuda atio tutma...suppelementler yag yakarmis hadi ordan..

Guzel kardesim 159 gram protein gayet yeterli. Mumkunse protein cesidini blik kirmizi et vs olarak cesitlendir.
Cok arzu edersen kreatin ekleyebilirsin supplement olarak. Balik tuketimin az ise omega 3 ve multi vitamin destegi kullanabilirsin.

07:00 / Okul öncesi ( Kahvaltı )
2 Yağda yumurta , avuç içi ceviz , yulaf ezmesi , muz , maydonoz
Okulda; 3 yarım ekmek tost , 1 meyve suyu , ceviz
17:00 ( Antrenman Öncesi beslenme ) ; 1,5 Tabak yemek ( Pilav-Makarna)
18:30 ( Antrenman Sonaras beslenme ) ; 400-500 Gr Tavuk
19:00 ; Lifalif-Süt
20:00 ; 1-2 Tabak yemek
20:30 - 21:50 ; Meyve - KuruYemiş
22:30 ; 2 Yumurta
--------------------------------------------------------------------------------------
BU BESLENMEYE GÖRE ALINAN KALORİ ; 3651
BU BESLENMEYE GÖRE ALINAN PROTEİN : 159
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu programa göre takviye almama gerek var mı ? Bu arada Yaşım 17 / Boyum 1.74 / kilom 71
11 Aydır spor yapıyorum bu yeni beslenme programım ancak bu program yanında takviye kullanmama gerek var mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim
meyve suyu en az yüzde 40 şekeri vardır bence çıkart , birde kalori alımın çok fazla gibi yemeklerde ne tür yemekler tüketiyorsun bilmiyorum da ciddi bir kalori alımın var. protein miktarıda 120 130 gr yeterlidir senin için

Back
Yukarı