beslenme programım tüm eleştirilere açığım

merhabalar 1 ay öncesine kadar 108.5 kiloydum su an 103.5 kiloyum.Vucut yağ oranımda önemli bir düşüş gözlemledim.Ayrıca açlık,yorgunluk vs hiçbir problemle karşılaşmadım aksine bu beslenme şekline 1 ay önce geçtim oldukça memnunum fakat programı geliştirme adına eleştirilerinize açığım saygılarımla

NOT: Haftanın 6 günü spor salonundayım

Pazartesi 45 dak interval cardio + bacak (sabah) + 1 saat plates akşam
Salı 45 dak interval cardio + göğüs+biceps (sabah)
Çarşamba 45 dak interval cardio + Karın (sabah) 1 saat pilates akşam
Perşembe Off
Cuma 45 dak interval cardio +omuz+triceps (sabah)
Cumartesi 45 dak interval cardio + bacak (sabah) 1 saat pilates
Pazar 45 dak interval cardio + ağırlık antremanı (sabah)

Beslenme

Sabah kahvaltısı

2 yumurta
light beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
2-3 parça hindi füme veya pastırma yada yağsız jambon
zeytin,domates,salatalık
1-2 kaşık bal

Atıştırma

2 ceviz 8 badem 8 fındık

Öğle yemeği

1 adet çavdar ekmekli light kaşar+hindi göğüs füme+yeşillikli sandviç
light ayran

Atıştırma

biraz meyve
Biraz light yoğurt

Akşam yemeği

Tavuk göğüsü
veya
ızgara et
veya
zeytinyağlı suluyemek

+
salata

son atıştırma

lor peyniri+domates+salatalık

antreman öncesi ve sonrası whey protein takviyesi
+ clenbuterol kürü + bol kafein

şeker,un neredeyse hiç kullanmıyorum

yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla...

Işlenmiş eti çikar hayatından jambon falan light ton balığı ekle öğün aralarına.Light kaşar olarak sutas kullan diğerleri 15 gr yağdan başlıyor.Zeytinyağlı yemek falan yeme yemeklerine ekstra yağ katmayı bırak o yağdan alacağın kalori yerine başka sağlıklı bir besinden al.

eyw hocam kaşar sütaş :))

Şu jambonu anlayamadım 30 gr da 0.5 gr yağ 0.5 gr karbonhidrat 3.9 gr protein bence iyi bir oran çok sağlıklı görünüyor tabiki işlenmiş et sonucta... bu arada tonbalığını yiyorum yazmayı unutmuşum....

ben karbonhidrat kaynağını yanlış görüyorum sandiçiviç çavdar ekmeği falan demişsin çavdar unu kalitelidir tabi ama ben senin yerinde olsam daha çok bulgur lapası yada baklagil tüketirim.
2. si sabah kalvaltısındaki şarküteri ürünlerini yerinde olsam asla yemem. sabah kalvaltısında yumurta sayısını arttırırsan iyi olur. light ayran ve light yoğurttan kaçınırsan daha iyi olur çünkü yağ gidince iyi bi tat yakalayabilmek için basit karbonhidrat atıyorlar. beslenmene ek olrak kaliteli yağ ekliyebilmek için şekersiz fıstık ezmesi tüketebilirsin

Jambondaki değerler harika farkındayım ama kağıtta öyle soya proteini o işe yaramaz bitkisel protein bile daha kaliteli.Fıstık ezmesi yerine fistigin kendisini ye daha iyi fıstık ezmeside işlenmiş ürün sonuçta içinde ne var belli degil.Ekmek olarak uno light ekmek önerim olur.Kırmızı et bol bol tüket.

Back
Yukarı