Beslenme Programım Sizlerinde Görüşleri Lazım

Gerek bodyforumdan gerek salondaki hoca olsun abilerimiz olsun yardımlarla bu programı her gün düzenli uyguluyorum ama eksık yanlış vb. yerleri bildirirseniz çok mutlu olurum ve üniversite öğrencisiyim o yuzden bütçe gibi olaylar var ve zaman problemı oldugu ıcın cok öğünlere bolemıyorum:))

Kahvaltı 3 haşlanmış yumurta (1i tam) 2-3 dilim çavdar ekmeği(1i azıcık reçelle) 100 gr. lor peyniri 4-5 zeytin.... 45 dk sonra 1 buçuk bardak süt

Ara öğünde 1 adet muz

Öğle yemeği genelde spordan gelir gelmez yiyorum 250 gr. tavuk gögsü yapıyorum yaklaşık 150 gr. makarna yapıyorum yanına çok açsam 1-2 dilimde çavdar ekmeği + yoğurt

Akşam yemeği makarna veya pilav 1 tabak bazı günler 1 adet haşlanmış patates biraz zaman gectıkten sonra 100 gr lor peyniri yiyorum ve yatmadan 2 saat öncede 1 bardak daha süt içiyorum ve bu programımı her gün düzenli yapıyorum yardımlar için şimdiden teşekkürler bodyforum ailesi...

Akşam yemekleri yanında birde bezelye var proteini yuksek bir sebze olduğu için

Birde bişey daha; geçen sene 113 kıloydum spor yaparak 72 kiloya düştüm 10 aylık bir sürede ve üniversitesi için geldıgım sehirde 2 aydır bir salona gıdıyorum vg yapıyorum şu an 75-76 kıloya çıktım ve 1.80 boyundayım bu beslenme çokmu yetersiz acaba

Back
Yukarı