kullanma o zaman. zaten içtiğin süt ürünlerindeki kalsiyum büyük oranda ihtiyacını karşılıyordur kemik gelişimi için. ne gerek var haplara. lanet olsun ki bunları kullanmayın dediğimde bazen geri zekalı cahil bilgisiz olmakla suçlanıyorum, "sen ne biliyorsun ki insanlara tavsiyede bulunuyorsun cahil" diyenler var ama olsun. ben yine de uyarayım. bak ne güzel doktor da demiş problem yok diye. problem olsa zaten doktor müdahale eder.
kullanma kardeşim. çocuğum yok ama 25 tane yeğenim var. çoğunluğu sporla ilgilenir. 5 tanesi tekwandocu. kara kuşak sahibi olanlar var, basketbol ile yüzme ile ilgilenen var. eğer yeğenlerimden 1 tanesi bunlardan kullansa, kulağını çekerim. gerçi anası babası bana bırakmaz onlar daha önce kulak çeker ama...
güzel güzel yumurta ye, süt iç... imkan varsa hakiki köy yumurtası ye, günlük süt iç... bunlar yeter de artar bile..[DOUBLEPOST=1414176890][/DOUBLEPOST]bundan bir kaç yıl evvel fx15 diye bir hap furyası vardı. zayıflamak için alınıyordu. ben o kapsülü açtım, içindekileri döktüm. dilimle tadına baktım. emin olamadım bir kaç kişiye daha baktırdım. dedim ki bu nedir? hepsi aynı şeyi söyledi "leblebi tozu" ... evet leblebi tozu. 20 kapsül leblebi tozunu bu millete zayıflama hapı diye 60 liraya kakaladılar.