Beslenme programım hakkındaki görüşleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alkoc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Alkoc

Üye
Merhabalar.
Bu spordaki birinci haftam henüz

Boy:181
Kilo:58
Vicut:Ektomorf

Kendimi iyice ısındırdıktan sonra çok ağırlık az tekrar yani hacim çalışması ile başladım spora.

Beslenme programımı size sunuyorum.

Sabah:
Kalktıktan hemen sonra süt ile whey protein tozu

30 dk sonra 3-4 yumurta beyazı veya omlet
Bir dilim ekmek,bal,lor peyniri,çilek reçeli,beyaz peynir,bir bardak saf elma suyu.

Öğlen (okulda olduğum için köfte-patates tarzı yiyeceklerle beslenmek zorunda kalıyorum.yanında ayran veya meyva suyu içiyorum.)

Antrenmandan 1-1.5 saat önce bir tabak lor peyniri ile karışık bir bardak saf elma suyu.

Antrenmandan hemen sonra süt ile whey protein tozu

Antrenmandan 1/1.5 saat sonra 200 gram tavuk/kırmızı et/biftek yanına 150 gram pilav veya makarna (balık-dana eti gibi ufak değişiklikler oluyor günden güne.

Yemekten sonra meyve tabağı

Yarım saat sonra bir avuç fındık

Yatmadan önce süt ile whey protein tozu

Programım hakkında eklemek istedikleriniz,öneri ve düşüncelerinizi alabilir miyim.
İlgilendiğiniz için teşekkürler ;)

---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:40 ----------

Düzeltme nereden yapılıyor bulamadım ama antrenmandan önce lor peyniri bir tabak makarna ile karışık.sadece lor peyniri olarak yazmışım.

süt yerine yoğurt veya lor peyniri ekle bence protein oranı bakımından daha yüksek olur.
Takviye fazla bence protein tozu bu kadar kullanma, etten almaya çalış proteini.
Eğer illa da takviye kullanacağım dersen bence multivitaminde kullanmalısın.
Gereken mineral ve vitamin ihtiyacını karşılayacak bir beslenme programı yok bence.
Yumurta sarısı mutlaka ye.Yumurtanın sarısı tam bir hazinedir,mutlaka 1 sarı tüket.

Back
Yukarı