fantastiko54
Üye
Merhabalar arkadaşlar 2-3 aydır body ile uğraşıyorum fakat aklıma takılan bir soru var beslenme programım yeterlimi değilmi
Yaşım : 17
Kilo : 69-70
Boy : 1.79
Yağ oranım hakkımda bir bilgim yok malesef :/
Sabah kahvaltısı
3 yumurta ( 2 si sarısıyla 1 i sadece beyaz )
Büyük bir dilim peynir ( tahminimce 50 gr falan )
1 Su bardağı süt
1-2 dilim kepek ekmeği
Öğlen
Öğlen yemeğini okulum olduğu için orda burda döner yemektense 2 karton süt alıp dikmeyi tercih ediyorum dimesin sütünden 2 karton içiyorum öğlenleyin
İkindi; ( spor öncesi )
Okuldan eve geldiğimde 1 kase yoğurt, o günün çorbası ve yaklaşık 150-200 gr lor peyniri, 1 bardak süt 2 dilim kepek ekmeği , elma/muz/portakal herhangi bir meyveden 1 yada 2 tane
Akşam Yemeği ( Spor sonrası- Akşam yemeği )
150-200 Gr tavuk göğüsü, salata dışında standart ev yemekleri yiyorum ( pilav kurufasulye çorba vsvs.)
Yatmadan Önce;
100 Gr lor peyniri ve 1 bardak süt içip yatıyorum
Sizce beslenme programım normalmi yeterlimi yetersizmi dengelimi besleniyorum yoksa dengesizmi araya ne ekleyip ne çıkarmalıyım ? şimdiden tüm foruma teşekkürler iyi forumlar
Yaşım : 17
Kilo : 69-70
Boy : 1.79
Yağ oranım hakkımda bir bilgim yok malesef :/
Sabah kahvaltısı
3 yumurta ( 2 si sarısıyla 1 i sadece beyaz )
Büyük bir dilim peynir ( tahminimce 50 gr falan )
1 Su bardağı süt
1-2 dilim kepek ekmeği
Öğlen
Öğlen yemeğini okulum olduğu için orda burda döner yemektense 2 karton süt alıp dikmeyi tercih ediyorum dimesin sütünden 2 karton içiyorum öğlenleyin
İkindi; ( spor öncesi )
Okuldan eve geldiğimde 1 kase yoğurt, o günün çorbası ve yaklaşık 150-200 gr lor peyniri, 1 bardak süt 2 dilim kepek ekmeği , elma/muz/portakal herhangi bir meyveden 1 yada 2 tane
Akşam Yemeği ( Spor sonrası- Akşam yemeği )
150-200 Gr tavuk göğüsü, salata dışında standart ev yemekleri yiyorum ( pilav kurufasulye çorba vsvs.)
Yatmadan Önce;
100 Gr lor peyniri ve 1 bardak süt içip yatıyorum
Sizce beslenme programım normalmi yeterlimi yetersizmi dengelimi besleniyorum yoksa dengesizmi araya ne ekleyip ne çıkarmalıyım ? şimdiden tüm foruma teşekkürler iyi forumlar