Beslenme programım hakkında yorumlarınızı bekliyorum çok önemli

Öncelikle herkese merhabalar.18 yaşındayım 50 kiloyum 169 boyundayım.Vücut geliştirmeye yeni başlıyorum.Şöyle bir besin programı yaptım tavsiye ve yorum yaparsanız çok sevinirim. Sabah-bir kase süt ile yulaf ve 1 kaşık bal(yulaf 100 gr) 5 yumurta(4 ünün sadece beyazı 1 sinin tamamı) Öğlen(spordan önce)--1 tabak yoğurtlu makarna-1 konserve ton balığı--ara öğün olarak 1 avuç fındık---spordan sonra 5 ölçek hardline progainer(spordan sonra 2,5 ölçek gainer veyatmadan önce 2,5 ölçek gainerde olabilir ayrıca gaineri sütle tüketeceğim ayrıca gaineri yatmadan öncemi 5 ölçek olarak tüketsemmi karar veremedim bu konudada yani bu 3 seçenek hakkındada tavsiye yaparsanız sevinirim) Akşam-yurtta kaldığım için ne çıkarsa onu yiyorum ama genelde ev yemeği oluyor örn-1 tabak pilav-1 kase çorba-1 tabak sulu yemek-1 tabak tatlı vs. Akşam yemekleri böyle oluyor. Programım böyle yorum yaparsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Yeni başlıyorsan gainer almana gerek yok 1-2 ay geçsin ondan sonra alırsın beslenmene devam et hardline progainerıda antremandan 2 saat önce 5 ölçek antremandan sonra 5 ölçek tüketirsen etkisini görürsün diğer günler 4 ölçek iç ben öyle yapmıştım

Gainer almamın sebebi yurtta kalıyor olmam çünkü yurtta bu programın üstüne pek bir şey ekleyemem bu programın üstğne gainerı ekleyince yeterli kaloriyi,yeterli proteini be yeterli karbonhidratı almış oluyorum

Back
Yukarı