abilerim kardeslerim body'ye 5ay önce baslamıstım 1 ay yaptıktan sonra 4 ay istemeden ara verdim. 4 aylık aradan sonra yeniden basladım amacım manken vücudu yapmak. vücudu gelistirdikten sonra mankenlik ajanslarına basvuracagım. boy: 1.85 kilo: 68
bu konuları cok arastırdım sitede tanınmamıs olsamda cok fazla zaman gecirdim burada. ve kendime kafamdan bi program yaptım. dedigim gibi amacım kilo almak ve manken vücudu yapmak.
uyanınca spora gtmeden önce kahvaltılıkların yanında 4 yumurta yiyorum.
spordan cıkınca yarım kilo tavuk yiyorum yanındada 2 bardak yarım yaglı süt iciyorum. üniverste ögrencisi oldugum icin aksam yemeginde de ne olursa onu yiyorum
protein agırlıklı besinler yemeye calısıyorum. yatmadan yarım saat öncede 7-8 tane bebe büskivisi ve gözkararı 1 avuc fındıgı sütle beraber iciyorum. ilerdede optimumun whey proteinini alıp kullancm. programım hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
bu konuları cok arastırdım sitede tanınmamıs olsamda cok fazla zaman gecirdim burada. ve kendime kafamdan bi program yaptım. dedigim gibi amacım kilo almak ve manken vücudu yapmak.
uyanınca spora gtmeden önce kahvaltılıkların yanında 4 yumurta yiyorum.
spordan cıkınca yarım kilo tavuk yiyorum yanındada 2 bardak yarım yaglı süt iciyorum. üniverste ögrencisi oldugum icin aksam yemeginde de ne olursa onu yiyorum