Beslenme Programım Ektomorf

Evet Arkadaşlar Bu Sporu 3 aydır yapıyorum ve ektomorf vücut tipine sahibim beslenme programımı paylasmak istiyorum. Program hakkında görüşleriniz benim için çok değerleri düzeltmek için.
kilo:58 yağ oranı:%8 %9
Beslenmemi düzene daha yeni soktum görüşlerinizi bekliyorum..

Sabah (9.30-10.30)
100 Gr yulaf ezmesi + cornflakes + bal + süt
50 gr tam yağlı sert peynir
1 domates 1 salatalık
1 yemek kaşığı fıstık ezmesi

-ARA ÖĞÜN- (11.30-12.30)
1 ADET MUZ
1 ADET ELMA

-ÖĞLEN- (13.30-15.00)
150 GRAM TAVUK-HİNDİ GÖĞÜS
300 GRAM BULGUR-MAKARNA PİLAV
2 ADET SALATALIK
1 BARDAK SÜT
100 GRAM YOĞURT

-ARA ÖĞÜN-(15.30-16.00)
5 FINDIK 5 BADEM

-ARA ÖĞÜN-(16.30-17.30)
1 KASE SÜTLÜ-YULAF EZMESİ
-AKŞAM YEMEĞİ-(20.00-21.30)
150 GRAM TAVUK-HİNDİ GÖĞÜS
250 GRAM BULGUR PİLAVI

100 GRAM YOĞURT
1 BARDAK PORTAKAL SUYU
SALATA

YATMADAN 1 SAAT ÖNCE
1 ADET MUZ
BALLI SÜT

BADEM FISTIK FINDIK

Toplam Besin Değerleri; 165 gram protein , 350 gram karbonhidrat , 40 gram yağ , 2800 kcal

Bence yeterli benim programimda aşağı yukarı bu şekilde bende bu kilodayim ek olarak gainer kullanmaya basliycam bu programı acaba kendinmi yaptın yoksa antronorunmu önerdi ?

Kendim hazırladım. Günlük minimum kalorimi hesapladım ardından haftada 0.5 kg almak için gerekli kaloriyi hesapladım kendime göre o kaloriye uygun olarak düzenli olarak dağıttım ve hazırladım kendi yeme düzenime göre + gainer eklenirse bu programa cok ağır olabilir öğünleri azaltıp gainer ekleyebilirsin böylelikle program değişmemiş olur.

Yumurtayla aram fazla iyi olmadığı için tüketemiyorum ancak 1 ay sonra yeni programım ile birlikte sabahları yumurta için hazırladığım karışımla birlikte yemeye başlıyacağım o karışım ;

5 yumurta (pişirip)
30 gr yulaf
50 gram süt
100 gr lor peyniri
2 küçük muz
2 yemek kaşığı bal
5 fındık 5 badem
bunların hepsini mikserde karıştırdıgımda güzel bir puding tadı elde ediyorum ve gerçekten doyurucu oluyor

Back
Yukarı