Beslenme Programı

Sitede dolaştım genede kendi kafama göre birşeyler yapmak istemedim yardımcı olabilicekler varsa beslenme konusunda Bilgilerim şunlar
Spor geçmişim yok 74 kg yim 1.84 boyundayım 17 yaşındayım yakında kick boksa başlamayı düşünüyorum ancak yağ oranım fazla gibi yardımcı olursanız sevinirim...

Bende yeni başladım şu şekilde programım

Sabah
Yulaf ezmesi 3 yumurta beyazı lor peynirini omlet yapıyorum
Süt içiyorum

ARA
Bi avuç fındık

ÖGLEN
Çorba
Ton balığı
Kuru fasulye-Nohut- bezelye tarzı yemek
salata

ARA
1 adet patates haşlama

Spordan önce
protein tozu
Spordan sonra
protein tozu

Akşam
Tavuk haşlama

Sabah
Süt içiyorum

ARA
Bi avuç fındık

ÖGLEN
Çorba
Ton balığı
salata

ARA
1 adet patates haşlama

Spordan önce
protein tozu
Spordan sonra
protein tozu

Akşam
Tavuk haşlama
Spordan önce protein tozu alman çokda elzem bişiy değil.sadece spor sonrası yeterli.Parana yazık.

ben de spor öncesi alınan protein tozuna pek sıcak bakmıyorum çok protein ihtiyacım oluyor diyorsan sabah aç karnına alabilirsin bence.

Sabah
Süt içiyorum

ARA
Bi avuç fındık

ÖGLEN
Çorba
Ton balığı
salata

ARA
1 adet patates haşlama

Spordan önce
protein tozu
Spordan sonra
protein tozu

Akşam
Tavuk haşlama
Bu beslenmenin besin değerlerini hesapladın mı ?? Fatsecret diye site var, cep tel için uygulama da var.. Takip etmek için kullanabilirsin..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben ortada Yulaf harici bir karbonhidrat göremedim.. Nohut vs. demişsin ama ne kadar aldığını da yazmamışsın, 100 gr alsan yine yetmez. Patates de yazmışsın ama kaç gr patates ?
Aldığın karbonhidratların kaç gr olduğunu yazarsan daha iyi olur, yerin de olsam protein tozunu kullanmazdım, çünki şimdi kullanmaman, ilerde kullanıcağın zaman için yararlı olacak. Yani şimdi protein tozu yerine eminim ki ekstradan tavuk yiyebilirsin, o halde neden protein tozu ? Bunlar mecburi şeyler değil ki, zamanı gelicek mecbur olucak ama kesinlikle o zaman şu an değil.

Back
Yukarı