Beslenme Programı Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan extantb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

extantb

Üye
181 boy 86 kiloyum yağ oranım %20 , 7 aydır spor yapıyorum
- Clean bulk yapıp kas kütlemi mi arttırmalıyım yoksa definasyon ile yağ mı yakmalıyım
- Kilo başına ne kadar protein karbonhidrat yağ almalıyım
Bunlar hakkında bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Merhaba 7 aydır spor yapıyorsan bence kas kutlesine sahip olmussundur yüzde 20 yağ oranı fazla bunu en az yüzde 15 lere cekmelisin kanaatindeyim bunun içinde en iyisi yüzde 20 karbo yüzde 40 protein yüzde 40 da yağ dan almalısın iyi bir define yapıp yanında ağırlık ve kardiyo ile hedefine ulaştıktan sonra tekrar bulk yapabilirsiniz bence

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba 7 aydır spor yapıyorsan bence kas kutlesine sahip olmussundur yüzde 20 yağ oranı fazla bunu en az yüzde 15 lere cekmelisin kanaatindeyim bunun içinde en iyisi yüzde 20 karbo yüzde 40 protein yüzde 40 da yağ dan almalısın iyi bir define yapıp yanında ağırlık ve kardiyo ile hedefine ulaştıktan sonra tekrar bulk yapabilirsiniz bence

Teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1491414490][/DOUBLEPOST]Peki kalori ihtiyacımı hesaplayabileceğim güzel bir site var mı her sitede farklı çıkıyor

Site değil de ben yazıo diye bir program var google play de ondan hesaplıyorum oradan beslenme mi takip ediyorum günlük olarak yediklerimi bubsekilde kontrol ediyorum tavsiye ederim

Peki dediğinize göre günde 230 gr protein almam gerekiyor bunun karaciğere bir zararı olur mu ve nasıl alırım bu kadar proteini bir günde :D

Valla hocam zararı olur mu olmaz mı bunun için ben bir şey diyemem bunun için doktora başvursaniz daha iyi olur yanlış yonlendirmis olurum nasıl alırım noktasında ise bol bol et yemeye çalış imkanın var ise takviye al bu şekilde doldurabilirsin bende takviyesiz malesef dolduramiyorum

Back
Yukarı