BESLENME PEOGRAMIN SİZCE NASIL?

Aregus

Üye
Merhaba kendime bi program hazırladım öncelikle belirteyim amacım yağ yakmak bide gr olarak daha sonra kendi ihtiyacım göre ayarlamayı planlıyorum öylesine gr yazdım,sizde düzeltebilirseniz iyi olur şimdiden teşekkürler. Yaşım 17 yağ oranımı bilmiyorum ama çok kilo verdim vücudum baya yağlı.

SABAH:Yağsız beyaz peynir ya da lor- 3tam yumurta-1bardak yağsız süt -yeşillik-yulaf veya tam tahıllı ekmek.

Öğleden önce :10badem

Öğle:Günden güne bunları değiştireceğim bazen ton balıklı salata 2ton balığı-bazen tavuk göğsü,brokoli gibi yeşillikler.

2.ara:Elma

İdmandan önce Tavuk-ton balığı,yada yeşil sebze

İdman sonrası ilk 15dakika içinde 1tane muz ondan yarım saat kadar sonra tavuk-balık veya sebze.

Yatmadan önce biraz yağsız beyaz peynir.

Birde ben yumurta yerken felan zorlanıyorum iştahımı baya azaldı içimden sabahları yemek yemek gelmiyor yemem gereken besinleri mixerden geçirip Shake olarak içsem sindirim vs aynı yeri tutabilirmi şimdiden teşekkürler.

Akşam öğünüde ekle tavuk balık olur nescafeyi idman öncesi enerji için içebilirsin yumurtayı rafatan yiyorum ben daha iyi sindiriyor

Akşam öğünüde ekle tavuk balık olur nescafeyi idman öncesi enerji için içebilirsin yumurtayı rafatan yiyorum ben daha iyi sindiriyor
Teşekkürler,ben okuldan çıktığım için idmanım zaten 9 bazende 10da bitiyor o yüzden İdman sonrası aynı zamanda akşam yemeği oluyor, daha iyi dindirir ama ben içecek olarak yapmadıgımda en fazla 2yumurta yiyebiliyorum oda az geliyor bana.

Teşekkürler,ben okuldan çıktığım için idmanım zaten 9 bazende 10da bitiyor o yüzden İdman sonrası aynı zamanda akşam yemeği oluyor, daha iyi dindirir ama ben içecek olarak yapmadıgımda en fazla 2yumurta yiyebiliyorum oda az geliyor bana.

Bende 2 yumurta yiyorum ama sadece yumurtaya abanma ama istiyorsan 3-4 tane tam yumurta ye sarısını ister ye ister yeme

Yok yanında başka proteinlerin alıcam dedigim gibi sabah katı herhangi bişey yiyince çok bıkkın oluyorum ama mixerden geçirip içecek yaparken rahatça tükeriyorum

Back
Yukarı