Merhaba kendime bi program hazırladım öncelikle belirteyim amacım yağ yakmak bide gr olarak daha sonra kendi ihtiyacım göre ayarlamayı planlıyorum öylesine gr yazdım,sizde düzeltebilirseniz iyi olur şimdiden teşekkürler. Yaşım 17 yağ oranımı bilmiyorum ama çok kilo verdim vücudum baya yağlı.
SABAH:Yağsız beyaz peynir ya da lor- 3tam yumurta-1bardak yağsız süt -yeşillik-yulaf veya tam tahıllı ekmek.
Öğleden önce :10badem
Öğle:Günden güne bunları değiştireceğim bazen ton balıklı salata 2ton balığı-bazen tavuk göğsü,brokoli gibi yeşillikler.
2.ara:Elma
İdmandan önce Tavuk-ton balığı,yada yeşil sebze
İdman sonrası ilk 15dakika içinde 1tane muz ondan yarım saat kadar sonra tavuk-balık veya sebze.
Yatmadan önce biraz yağsız beyaz peynir.
Birde ben yumurta yerken felan zorlanıyorum iştahımı baya azaldı içimden sabahları yemek yemek gelmiyor yemem gereken besinleri mixerden geçirip Shake olarak içsem sindirim vs aynı yeri tutabilirmi şimdiden teşekkürler.
SABAH:Yağsız beyaz peynir ya da lor- 3tam yumurta-1bardak yağsız süt -yeşillik-yulaf veya tam tahıllı ekmek.
Öğleden önce :10badem
Öğle:Günden güne bunları değiştireceğim bazen ton balıklı salata 2ton balığı-bazen tavuk göğsü,brokoli gibi yeşillikler.
2.ara:Elma
İdmandan önce Tavuk-ton balığı,yada yeşil sebze
İdman sonrası ilk 15dakika içinde 1tane muz ondan yarım saat kadar sonra tavuk-balık veya sebze.
Yatmadan önce biraz yağsız beyaz peynir.
Birde ben yumurta yerken felan zorlanıyorum iştahımı baya azaldı içimden sabahları yemek yemek gelmiyor yemem gereken besinleri mixerden geçirip Shake olarak içsem sindirim vs aynı yeri tutabilirmi şimdiden teşekkürler.