emrah acar
Üye
Arkadaşlar öncelikle body ye yeni başladım.1ay bile olmadı.
Mezura ile göbeğimi ölçtüm 102,5 cm
Boy 1,72
Kilo 76
Göbegimi eritip vucut yapmak istiyorum.
Multipower L-Carnitine
Multipower CLA kullanıyorum.
Tek isteğim önce göbeği ve göğsü eritmek o esnada kol göğsü sırtlarıda aletlerde calıştırmak.(2 defa omzum cıkda suan 20kg larla calışıyorum aletlerde)
9:30 1 poğaça
12:30 Catering şirketlerinin getirdiği yemeklerden normalde yediğimin yarısı kadar
çorba yaglı oluyor pilav yada makarna birde tatlı yada meyve geliyor.
pazartesi-carsamba-cuma 20:00-21:00 spora gidiyorum(6 gibi bisküvi atıştırmıyorum aksam evde bir şey yemiyorum)
spor yapmadıgım gunlerde aksam evde corba turlu artık ne yapılmışsa onuda normalde yediğimin yarısını tuketiyorum.
sporda 10 dk ay yurusu denilen alette calışıyorm.
sonra makinede kol göyus vb calışıyorum.
en son 10 dk bisiklet calışıyorum .
Yemek programım nasıl olmalı ve nelerden uzakdurmalıyım.
cola , seker , ekmek vb yardımcı olursanız sevinirim..
Ben önce göbeksiz göğüsü yağsız ama olmak istiyorum sonra kas olmasını istiyorum kalıplı kocaman değildi atletik olmak istiyorum.
Mezura ile göbeğimi ölçtüm 102,5 cm
Boy 1,72
Kilo 76
Göbegimi eritip vucut yapmak istiyorum.
Multipower L-Carnitine
Multipower CLA kullanıyorum.
Tek isteğim önce göbeği ve göğsü eritmek o esnada kol göğsü sırtlarıda aletlerde calıştırmak.(2 defa omzum cıkda suan 20kg larla calışıyorum aletlerde)
9:30 1 poğaça
12:30 Catering şirketlerinin getirdiği yemeklerden normalde yediğimin yarısı kadar
çorba yaglı oluyor pilav yada makarna birde tatlı yada meyve geliyor.
pazartesi-carsamba-cuma 20:00-21:00 spora gidiyorum(6 gibi bisküvi atıştırmıyorum aksam evde bir şey yemiyorum)
spor yapmadıgım gunlerde aksam evde corba turlu artık ne yapılmışsa onuda normalde yediğimin yarısını tuketiyorum.
sporda 10 dk ay yurusu denilen alette calışıyorm.
sonra makinede kol göyus vb calışıyorum.
en son 10 dk bisiklet calışıyorum .
Yemek programım nasıl olmalı ve nelerden uzakdurmalıyım.
cola , seker , ekmek vb yardımcı olursanız sevinirim..
Ben önce göbeksiz göğüsü yağsız ama olmak istiyorum sonra kas olmasını istiyorum kalıplı kocaman değildi atletik olmak istiyorum.