Arkadaşlar çoğu kişide beslenmede öğlen ve aksam yemeklerinde tavuk görüyorum.Bu konuda bana biraz bilgi verirmisiniz.Izgaradamı yoksa tavadamı yapıyoruz tavugu_?
haşlama ve tava daha çok kullanılıyor.yalnız haşlamayı yaparsan içine sevdiğin baharatlardan at yoksa yemek zor olur.tavada yapmayı düşünürsen güzel bir tavada çok daha lezzetli olduğu gördüm tava kalitesine dikkat et.
ben yag yakmak için listeme tavuk eklemeyi düsünüyorum ama tavada mecbur yağlı yapmam lazım.Izgara desen evde yapılcak iş değil.Elektrikli ızgaram olsaydı keske yagsız güzel bi tavuk yerdim ..
Haşlama yapıyorum sabahdan tavuk göğsünü Sonra parçalara ayırıp üzerine toz kırmızı biber, karabiber, kimyon atıyorum biraz da limon sıkıyorum Gayet güzel yenebilir bir hale geliyor
nası yersen ye ama yağlı derili kısmından yeme bol yağlıda yeme ben çoğu zaman kuşbşı edip haşlıyorum sonra kaşık kaşık yiyorum (bütün halde haşlanmıştan daha tatlı oluyor) bütün göğüs haşlayacaksan içnde su kalsın yoksa kupkuru ve tatsız oluyor bazen tavada kendi suyunu bir bardakkadar su atıp kızartıyorum hepsindede çok az zeytin yağı kullanıyorum
bende tavuğu kuş başı yapıyorum ve haşlıyorum kapagını kapıyorum iyice sulanıyor zaten almaya yakın domates ve biber dogruyorum çünkü diri daha cok seviyorum suyuna lezzet katması yetiyor ohh birazda tuz canım çekti sanırım gidip yapıcam