Beslenme konusunda sıkıntılarım var

Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı ben fitness'a basladım ve 8 gibi kahvaltı ediyorum.
Kahvaltı:2 yumurta haşlaması 1 tanesinin sarısı , 10 zeytin , ballı süt , biraz kepek veya tam buğday ekmeği
Öğlen: bulgur pilavi , kepekli makarna vs. ama ekmek yok
Aksam: sebze ve salata ekmek yok
her öğün arasında 1 litre su içiyorum yani 2 litre öğle ve aksam arasında ise yarım lt içiyorum tam 2,5 oluyor
antreman öncesi ne yemeliyim onu soracagım birde antreman sonrası ise tam buğday ekmeği arasında ton balığı yiyorum sizce uygunmudur Ve fitness'a baslama sebebim 10-15 kilo fazlazlıgım var ve birazda fit durumuna gelebilmek önümde 5 ay var sizce yapabilirmiyim antreman'a 3 gün gidiyorum ama 2,5 aydan sonra 4 gün yapmayı düşünüyorum. Bu şekilde beslenme ve antreman yaparsam istedigim duruma ulsabailirmiyim? ve yulaf ezmesi ve meyveli yoğurdum var sabah yiyemiyorum sizce onu ne zaman yemeliyim sabah kahvaltısında yiyemiyorum sorun orda spora gitmedigim 3 gün yesem diyorum sizce doğru olurmu ? cevaplarınızı bekliyorum ve forumda yeniyim bir yanlısım varsa lütfen yazın ve vereceginiz cevaplar için teşekkür ediyorum Bi şey daha söylücektim her öğün arası ara öğün olarak su içiyorum dedim bide yanında ekşi elma yiyorum. bunuda düzeltiyim.[DOUBLEPOST=1485372402][/DOUBLEPOST]Bir yanlısım varmı onları söylersenız sevinirim ve tavisyelere acıgım lütfen cevaplarınızı bekliyorum forum arkadaşlarım.

5 ayda 15kg çok rahat verilir. Fakat bence beslenmenize biraz daha protein ve sağlıklı yağ ekleyin. Bana çok yetersiz geldi. Ekmeği kilo vermek istiyorsanız sadece kahvaltıda yiyin benim düşüncem. Kahvaltınıza lor peyniri ekleyebilirsiniz proteini arttırmak için. Örneğin antrenmandan önce tavuk yiyebilirsiniz. Yanında bol salata veya sebzeler ile. Antrenmandan önce sade kahve veya yeşilçay içerek yağ yakımını arttırabilirsiniz. Ara öğünlerinize çiğ kuruyemişler de ekleyin. Badem,fıstık, ceviz gibi. Antrenman sonrasında yine protein ve bence karbonhidratı bu aşamada alın yani kepekli makarna, yulaf gibi glisemik indeksi düşük kaliteli karbonhidratlar. Yoğurt da yiyebilirsiniz.

Tebrik ederim abicim 2-3 ayda 10-15 kilonu verirsin , ama bütün kaslarını yakarsın bu beslenme ile , protein çok çok düşük , yağ düşük , bu beslenme ile 1-2 hafta sonra salonda bayılırsın , sana tavsiyem 1800-1900 kalorilik protein ve yağ oranı yüksek güzel bir diyet yapman , belki kiloyu 6-7 ayda verirsin ama çok daha iyi bir vücudun olur . Eğer beslenme konusunda tavsiye istersen mesaj atman yeterli elimden geldiğince yardım ederim abi .

Teşekkür ediyorum kardeşim kuru yemişi kahvaltıda yiyorum onu yazmayı unuttum ve protein ve yağ düşük aynen sorunlarımı öğnremek için paylaştım buraya lütfen yazmaya devam edin bana örnek bir diyet çıkarırmısın kardeşim yulaf ezmesi ve meyveli yoğurdu öğlen yiyeyim biraz daha ekliyeyim o zaman sizce antreman öncesi dedigim gibi kepekli makarna sebze salata gibi şeyler yiyorum antreman sonrası ise tam buğday ekmegi arasında ton balığı yiyorum dedigim gibi sadevce kahvaltıda ekmek yiyorum. bana örnek diyet listesi verirmisiniz kas kaybı yaşanmaması için.[DOUBLEPOST=1485374884][/DOUBLEPOST]Bişey daha dicektim kahvaltıda sorun yok demi sorun öğle ve aksam yemeğinde demi sıkıntı onuda belirtireseniz sebebiyle teşekkür ederim
Son düzeltme: kahvaltı mı tekrar düzenleyecegim bi bakarsanız daha iyi olmuş sanırsam
Kahvaltı: 100 peynir , 2 yumurta haşlaması 1 tanesinin sarısı , 1 avuç karışık kuruyemiş , ballı süt , 10 zeytin , biraz kepek veya tam buğday ekmegi , birde beyler yulaf ezmesi ve meyveli yogurdu öğle yemegine eklemeyi düşünüyorum daha zengin olsun aksam ise sebzeyi bol yerim diye düşünüyorum sıkıntı varmı yazabilisriniz buraya sorunlarımı bulmak için konu açtım teşekkür ediyorum cevaplar için.

Son düzenleme:
Kanka tavsiyem 4 yumurta sarısı acayip faydalı kimse boş konuşmasın araştır bilimsel makalele okuyoruz Burda süt yulaf ezmesi zeytin lor peyniri ye öğle pilav & tavuk göğüs ton balık + olmazsa olmaz salata sonrasında su bbol bol iç. Spor sonrası 5 yumurta 10 zeytin 2 muz kg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim kahvaltıya lor peyniri ekledim zaten öğle yemeği pilav her zaman olmuyor kepekli makarna genellikle oluyor ama ton balık her zaman oluyor evimde ton balığını antreman sonrası alıyorum tam bugday ekmegiyle ama dediin gibi yapayım o zaman öğle olarak alayım aksam iyi sebze alıyorum zaten veya baklagiller suyu 2,5 lt içiyorum öğle 1 aksam 1 arasında 0,5 yumurtanın sarılarını yiyorum zaten hepsini.[DOUBLEPOST=1485545008][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar ton balıgını her gün kepekli makarna pilav vs ne varsa onunla birlikte ekmeksiz yesemi yoksa antreman günleri antreman sonrası mı yesem ve muzu öncesi ve sonrasında 1 tane yiyorum sizce dogrumu önce mi yesem veya sonramı onu soracaktım ? cevaplar için tşk

1 protein ağırlıklı beslenme 2 tıka basa yemek yemeden kaçının çünkü miğde yani işkembe esnektir işkembyi ne kadar doldurursan o kadar esner ve büyüme yapar onun için az ama sık yiyin

Back
Yukarı