Beslenme ishal sorunu

Günlük 3000 kcal almam lazim bulktayim dolayisiyla 400 e yakin carb almaya çalışıyorum azar azar 2 saat araliklarla 3 sat aralıklarla ama kardesler ishal sorunu yaşıyorum bağırsaklarım ağrıyor bu sorunu yasayaniniz oldu mu? Bide ben 1200 kalori shake yapıyorum yulaf muz süt yumurta ama iki öğün halinde spor öncesi ve sonrasi iciyorum acaba laktoz mu soru diye düşündüm laktozsuz süt aldim ama sorun yine ayni ne yapcak kilo alayim derken ishalden su kaybi yasiyorum moral alt ust oldu

Bro bir doktora gözüksen iyi olur uzun süreli ishal sıkıntı yapabilir. Sen sürekli su içmeye bak .Ayrıca ishali önlemek icin muz ve patates yiyebilirsin .

Genel olarak beslenmeyle ilgilidir sadece shake'in neden oldugunu sanmıyorum dediklerimi yaparsan baya bi rahatlarsın 5-10 tane patates haşla onları lapa haline getir göm bide 3-4 tane muz yersen bir kaç saate kendine gelirsin :D Olmazsa bir doktora görün ihmale gelmez .

Bro bir doktora gözüksen iyi olur uzun süreli ishal sıkıntı yapabilir. Sen sürekli su içmeye bak .Ayrıca ishali önlemek icin muz ve patates yiyebilirsin .
Genel olarak beslenmeyle ilgilidir sadece shake'in neden oldugunu sanmıyorum dediklerimi yaparsan baya bi rahatlarsın 5-10 tane patates haşla onları lapa haline getir göm bide 3-4 tane muz yersen bir kaç saate kendine gelirsin :D Olmazsa bir doktora görün ihmale gelmez .
Bak sana rutini anlatayım spor öncesi sonrasi shake tamam 1200 kcal sonra 300 gr basmati pirinç 300 400 gr tavuk balik vs ile yiyorum 3 ogunde filan ara öğün yer fıstığı da var ama anlamiyorum vücut neden sindirmiyor millrt gunde 500 gr pirinc yiyor ama bisey olmuyor

bende 350-400 gr arası yiyorum ama pirinç ishal yapmaz benim bildigim nasıl oldun bu arada bro

Spordan ne kadar önce alıyorsun?

Back
Yukarı